Kevään sulattaessa lenkkipolkuja tallattavaksi on oiva tilaisuus katsastaa uudet Polar-urheilukellot: Polar Pacer ja Polar Pacer Pro. Kotimainen Polar kuuluu maailman kärkinimiin mitä sykkeenmittaus-brändeihin tulee. Eikä ihme, sillä Polarin perustanut Seppo Säynäjäkangas kehitti langattoman sykkeenmittauksen 70-luvun lopulla. Polar Pacer ja Polar Pacer Pro ovat brändille tuttuun tapaan luotettavia ja pelkistetyn tyylikkäitä urheilukelloja hyvällä hinta-laatusuhteella.

Näistä Polarin uutuuksista löydät kaikki tarvittavat ominaisuudet hyvän ja monipuolisen treenin tekemiseen, ja ne ovat kaiken lisäksi selkeitä ja helppokäyttöisiä. Kempeleeltä vuonna 1977 alkanut menestystarina sykkii yhä laadukkaiden ja hintaystävällisten tuotteiden ansiosta. Polarin kattavan valikoiman löydätkin verkkokaupastamme.

Polar Pacer on pelkistetty Polar-juoksukello

Pacer running

Polar Pacer on pelkistetty Polar-juoksukello, sillä siitä löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet, eikä mitään turhaa. Käyttökokemus on tehty mahdollisimman helpoksi ja selkeäksi, jotta käyttäjä voi keskittyä lempipuuhaansa - liikkumiseen. Tämä urheilukello seuraa urheilusuoritustasi kokonaisvaltaisesti ensiaskeleista maaliviivalle saakka mitaten esimerkiksi aikaasi, vauhtiasi ja matkan pituuttasi.

Polar Pacer -malli on suunniteltu nimenomaan juoksemista varten, sillä se on ohut ja kevyt. Tämä tekee siitä huomaamattoman, mutta äärimmäisen hyödyllisen kumppanin lenkkipoluilla. Pitkä akun kesto (jopa 100 tuntia) antaa mielenrauhan lenkin ajaksi ja kirkas MIP-värinäyttö takaa optimaalisen luettavuuden ajasta ja olosuhteista riippumatta.

Polar Pacer Pro on edistyksellinen Polar-urheilukello

Pacer competing

Polar Pacer Pro on edistyksellinen Polar-urheilukello ja onkin uskollinen kyseisen malliston motolle “juokseminen on elämäntapa.” Kello tarjoaa laajan valikoiman hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit seurata, analysoida ja parantaa suorituksiasi lenkkipoluilla. Polar Pacer Pro kiinnittää huomiota suorituksesi yksityiskohtiin, jotta saat selkeän ja monipuolisen kuvan omista juoksusuorituksista ja -tarpeistasi. Tässä auttaa esimerkiksi integroitu ilmanpainemittari ja ranteesta mitattava juoksuteho. Voit käydä läpi lenkkisi jokaisen vaiheen ja vaihdella juoksusi intensiteettiä tarpeen mukaan. Mutta toisaalta jos haluat vain juosta ja nauttia, sekin onnistuu kellon kevyen ja ohuen ulkoasun ansiosta.

Kun Polar-urheilukello ja Polar-älykello kohtaavat

Pacer wrist

Polar Pacer ja Polar Pacer Pro muodostavat monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta avioliiton, jossa Polar-urheilukello ja Polar-älykello kohtaavat. Vaikka Polarin uutuusmallit on suunniteltu juoksua ajatellen niissä on otettu huomioon myös älyominaisuudet, jotka tekevät treenistä mielekkäämmän ja helpomman. Voit kuunnella ja hallita näillä kelloilla musiikkikirjastoasi ja luoda juuri oikeanlaisen playlistin kevään lenkkihetkiin. Kelloon tulee myös halutessasi puhelimen ilmoitukset, minkä lisäksi voit vilkaista vaikkapa tulevan sääennusteen kellon näytöltä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus yhdistää kello sinulle soveltuviin juoksusovelluksiin.

Mitä uutta Pacer ja Pacer Pro Polar-mallisto tarjoaa?

Pacer collection

Polar on ollut lenkkipolkujen luottokumppani jo 45 vuotta, joten kysymys kuuluukin: mitä uutta Pacer ja Pace Pro Polar-mallisto tarjoaa? Polar ei ole sykkeenmittauslaitteiden ykkösnimiä vain perintönsä vuoksi, vaan koska brändi osaa uudistautua ulkoasun ja ominaisuuksien saralla. Polar Pacer ja Polar Pacer Pro -kelloista löytyykin esimerkiksi täysin uusi ydinprosessori, joka tekee kellon käyttökokemuksesta tehokkaamman ja paremman sen nopeamman suorituskyvyn ja lisämuistin ansiosta. Lisäksi kelloihin on integroitu uusi antennirakenne, joka tekee GPS:n käytöstä mutkattomampaa ja mahdollistaa entistä tarkemman treeniseurannan, eikä yksikään askel mene hukkaan.

Kenelle uudet Polar-sykekellot sopivat?

Pacer woman

Uudet Polar-sykekellot, Polar Pacer ja Polar Pacer Pro, sopivat juoksijoille ja liikunnanharrastajille monipuolisten ominaisuuksiensa ja miellyttävän tuntumansa puolesta. Kelloissa on hyvä hinta-laatusuhde, niiden ulkoasu on ohut ja kevyt, ja niissä on kaikki täydelliseen lenkkikesään tarvittavat ominaisuudet. Saat luotua itsellesi sopivan treenisuunnitelman ja soittolistan, ja pitkä akun kesto takaa mielenrauhan pidemmillekin lenkeille. Polar on suunnitellut nämä kellot huomaamattomiksi treenikavereiksi, jotka tarkkailevat ja parantavat suoritustasi, sillä Polarin mottoa mukaillen: juokseminen on elämäntapa.

Mukavaa, että tutustuit kanssamme Polarin uutuuksiin. Polarin koko mallisto sykkii vuorokauden ympäri verkkokaupassamme. Löydät sinne alla olevasta painikkeesta.


Polar Pacer Pro Snow White
-33%
Polar
Polar Pacer Pro Snow White
349,00 €
235,00 €
Polar Pacer Pro Carbon Gray
-33%
Polar
Polar Pacer Pro Carbon Gray
349,00 €
235,00 €