Suunto hemmottelee kelloihmisiä tuomalla markkinoille Suunto 9 PEAK Full Titanium Black -mallin. Suunnon kevyin ja kestävin kellomalli on nyt myös saatavilla kokonaan titaanisella rannekkeella. Kotimaisen kello-brändin premium-mallissa on tyylikäs muotoilu ja erinomainen istuvuus, joka on saavutettu laadukkaan käsityön ansiosta. Suunto on ihastuttanut kelloillaan jo yli 80 vuotta, mutta yhtiön innovatiivisuus on todiste siitä, että ikä on todella vain numero.

Suunto 9 Peak

Suunto 9 PEAK Full Titanium Black -mallissa on musta DLC-pinnoitettu ranneke, joka on säädettävissä juuri sinun ranteesi mukaan. Kehys ja kotelon takaosa ovat titaania. Tämä materiaali tekee kellosta sekä näyttävän että kestävän.

Full Titanium Black on laadukas Suunto premium-malli

Suunto style

Suunto 9 PEAK Full Titanium Black on premium-malli, jossa yhdistyvät brändin parhaat puolet. Se on poikkeuksellisen kevyt ja kestävä, jonka lisäksi se näyttää ranteessa tyylikkäältä klassisen eleettömän ulkoasunsa puolesta. Urheilulliseksi muotoillussa kellossa on näyttö, joka joka on juuri sopivan kokoinen aktiivisen liikkujan arkeen. Tumman, timanttimaisen pinnoitteen omaava Suunto 9 PEAK Full Titanium Black-malli sopii niin virallisempiin hetkiin kuin toimistoarkeenkin. Tämän premium-mallin mukana tulee silikoniranneke, joka on helppo vaihtaa kelloon, kun on treenien aika.Suunto running

Suunto 9 PEAK Full Titanium Black on täydellinen valinta tyylitietoiselle treenaajalle. Full Titanium Black -malli kestää naarmut ja iskut ja sen akun kesto on erinomainen (jopa 170 tuntia).

Uusi Suunto-kello valloittaa laadullaan ja muotoilullaan

Suunto watch display=

Uusi Suunto-kello on todellinen löytö, ja se perustuu täysin huolellisiin yksityiskohtiin. Suunto 9 PEAK Full Titanium Black -malli on valmistettu kotimaisena käsityönä ja huomio kannattaakin kiinnittää esimerkiksi kellon näyttävään kehyssuunnitteluun. Sitä tukee metalliosien harjattu ja hiekkapuhallettu kokonaisuus, jotka kruunaavat laadukkaan lopputuloksen. Tyylikäs musta titaaninen ranneke ja näytön safiirilasi antavat tälle premium-mallille tyylilisän, jonka vuoksi kello sopii sekä urheiluun että juhlavampiin hetkiin.

Suunto boxing

Suunto 9 PEAK Full Titanium Black -kellossa on viitosluokan titaanikehys ja kotelon takaosa. Rannekkeen saa säädettyä minkä tahansa kokoisen ranteen kokoiseksi. Pakkauksen mukana tulee silikoniranneke.

Uutuusmalli on oivallinen Suunto GPS-kello ulkoilijoille

Suunto_kayaking

Full Titanium Black -malli on oivallinen Suunto GPS-kello ulkoilijoille, sillä siinä yhdistyvät luotettavuus, pitkä akun kesto (GPS-tilassa jopa 25 tuntia) ja monipuoliset liikuntatilat. Kello tuntuu höyhenen kevyeltä ranteessa, sisältää laadukkaan GPS-navigaation ja Suunto-applikaatio mahdollistaa oman reitin suunnittelun suositellen sinulle jopa kiinnostavimmat kohteet reittisi varrella. Tämän kellon kanssa ulkoilmaseikkalut sujuvat mutkattomasti ja luotettavasti.

Full Titanium Black -malli sopii myös hyvin urheilijoille. Kello sisältää todella kattavan määrän eri urheilutiloja ja pystyy tallentamaan lajikohtaista dataa lukemattomista eri lajeista. Eikä siinä kaikki, sillä monista urheilukelloista poiketen tämä malli pystyy menestyksekkäästi erottelemaan sekä sisä- että ulkolajit ja keräämään näistä tietoja sinun urheilusuoritukseesi perustuen. Innostuit sitten telemark-hiihdosta tai perinteisestä saliharjoittelusta niin tämä kello sopii erinomaisesti juuri sinulle. Full Titanium Black -malli tukee myös harvinaisempia lajeja kuten vuorikiipeilyä, minkä lisäksi se tarjoaa myös urheilu-tiloja yhdistelmälajeja kuten triathloneja varten.

Vuodesta 1936 toiminut Suunto on legendaarinen kello-brändi, joka on tuonut markkinoille useita klassikko-kelloja, mutta se osaa yhä yllättää tyylikkäillä ja laadukkailla uutuuksillaan. Suunto 9 PEAK Full Titanium Black -malli täyttää nämä kriteerit ja ylittää ne. Uusi titaaniranneke tarjoilee laatukelloja arvostaville tilaisuuden päivittää Suunto-kellonsa premium-malliin, joka tuntuu ja näyttää poikkeuksellisen hyvältä.

Kuinka hyvä Suunto-vaisto sinulla on? Jos löydät Keskisen Kellon valikoimaan niin sieltä voit katsoa kaikki uusimmat Suunto-kellot ja -tarjoukset. Valitse juuri sinulle sopiva!

Suunto 9 PEAK All Black
-38%
Suunto
Suunto 9 PEAK All Black
398,00 €
248,00 €
Suunto 9 PEAK Granite Blue Titanium
-40%
Suunto
Suunto 9 PEAK Granite Blue Titanium
498,00 €
298,90 €