Ketjukaulakoru on jälleen pinnalla ja trendi on tänä syksynä vahvempi kuin vuosiin. Lähes jokaisen valikoimamme korubrändin mallistoon kuuluu tällä hetkellä näyttävä statement-kaulaketju, joka onkin yksi tämän hetken halutuimmista koruista. Eikä syyttä. Kaulaketju sopii moneen tilanteeseen ja trendiin voi hypätä mukaan omalla tyylillä pukemalla esim. ylleen näyttävän paksun chunky chain tyylisen kaulakorun tai kerrostamalla puolestaan pari siroa kaulaketjua. Pelkistetty mutta näyttävä ketjukaulakoru sopii niin juhlaan kuin arkeenkin, ja näyttää erityisen hyvältä muuten pelkistettyyn asuun yhdistettynä.

Paksut ketjukaulakorut nousivat muotimaailmassa pinnalle jo viime vuonna kun näimme korusta useamman version isojen muotitalojen muotinäytöksissä. Ketjuja nähtiin mm. merkeillä kuten Bottega Veneta ja Saint Laurent.


9 ketjukaulakorua joihin pukeutua tänä syksynä

Kävimme koruvalikoimamme huolellisesti läpi, ja poimimme 9 erilaista ketjukaulakorua joilla voit kokeilla trendikästä statement-ketjua tänä syksynä. Alta monta tyyliä paksuista kultaketjuista sirompiin hopean sävyisiin malleihin. Inspiroidu ketjuista ja löydä oma suosikkisi!

Kullan väriset ketjukaulakorut


Kullan väriset ketjukaulakorut - 5 tyylikästä valintaa

Kullan värinen kaulaketju on klassinen valinta. Mikäli haluat kokeilla näyttäbämpää tyyliä valitse Edbladin Bond kaulakoru. Ti Sento Milanon kultaketju taas tarjoaa astetta modernimman siron vaihtoehdon tyylikkäällä hopean värisellä yksyityiskohdalla.

Hopean väriset ketjukaulakorut

Hopean väriset ketjukaulakorut - 4 upeaa tyyliä


Viileä hopea on monen suosikki koruissa. Hopean värinen SNÖ of Sweden ketjukaulakoru on kaunis ja pelkistetty valinta. Nomination taas tarjoaa koristeellisemman tyyliin upealla helmiyksityiskohdalla.

PS. joko ehdit tutustua koru-uutuuksiimme? Täältä löydät korukategoriamme uusimmat tyylit!