Neljä rippilahjaideaa

Kaipaatko rippilahjaideaa tuoreelle konfirmoitavalle? Auttaaksemme sinua lahjan valinnassa kokosimme tähän artikkeliin viisi parasta rippilahjaideaa sekä tytöille että pojille. Tarjoamme lahjaan ilmaisen kaiverruksen mikäli se on mahdollista toteuttaa valitsemaasi tuotteeseen. Voit esimerkiksi kaivertaa siihen lahjansaajan nimen tai konfirmaatiopäivän päivämäärän. Lue lahjavinkkimme alta ja tilaa rippilahja nopealla toimituksella jo tänään!

Rippilahja tytölle: neljä ideaa

Neljä rippilahjaideaa tytölle valkoisella taustalla

Konfirmaatio ja rippijuhla ovat lähes jokaisen nuoren elämässä tärkeä ja ikimuistoinen päivä. Ne toimivat eräänlaisena askeleena kohti aikuistumista. Merkkipäivän tärkeyteen sopien myös lahjan olisi hyvä olla aikaa kestävä ja mielellään vuosien ajan iloa tuova. Rippilahjaa miettiessä ei ole tarvetta yrittää keksiä pyörää uudelleen: klassiset ja ikivihreät vaihtoehdot kuten erilaiset kaulakorut, rannekorut ja kellot ovat erinomaisia lahjoja, joiden kanssa ei voi mennä vikaan.


1. Elegantti Lumoavan Onnekas -kaulakoru

Tämä kaunis Lumoavan Onnekas-kaulakoru tuo onnea konfirmoidun elämään! Kaulakoru on valmistettu rodinoidusta hopeasta, se on siis kirkkaamman värinen kuin rodinoimaton kaulakoru, eikä se myöskään tummu.

2. Tyylikäs ja siro naisten Citizen-kello

Citizen Eco-Drive EM0500-73A on ajaton naisten kello, joka sopii täydellisesti rippilahjaksi. Se saa kaiken tarvittavan energiansa valosta, paristoja ei siis ole tarpeen vaihtaa. Kellon elegantti valkoinen kellotaulu yhdistettynä roomalaisiin numeroihin antaa kellolle klassisen ilmeen, jonka ansiosta se sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin.

3. Kaunis Lumoava-rannekoru

Hopeinen Lumoavan Rakkain-rannekoru on erinomainen rippilahja. Yksinkertainen mutta kaunis rannekoru vangitsee katseen upealla suunnittelullaan. Korua koristaa kaksi siipeä, jotka kiinnittyvät keskellä olevaan sydämeen. Jos etsit jotain vastaavanlaista, katso myös muut Lumoava Rakkain -korut verkkokaupassamme.

4. Lumoavan upeat kukkaiskorvakorut

Nämä Lumoavan Hurma-korvakorut hurmaavat kauneudellaan. Elegantit ja sirot korvakorut viimeistelevät tyylin kuin tyylin. Suomalaisena käsityönä valmistetut laadukkaat korvakorut ovat laadukasta hopeaa.

Rippilahja pojalle: neljä ideaa

Neljä rippilahjaideaa pojalle valkoisella taustalla

Pojalle lahjaa valitessa voi suosiolla käyttää samoja kriteereitä kuin tytöllekin: rippilahjan tulisi olla kestävä jotta se toisi lahjansaajalle iloa vuosien ajan, ja tietysti myös uniikki jotta se veisi muistot tärkeään nuoruuden merkkipäivään. Pojille suosittuja lahjaideoita ovat mm. kellot, korut sekä erilaiset asusteet, kuten kalvosinnapit tai solmionpidikkeet. Kellovalmistajien suhteen suosittelemme esimerkiksi Citizeniä ja Seikoa, joiden edulliset hinnat, kestävä rakenne ja tyylikäs ulkonäkö tekevät niistä monelle nuorelle mieluisan paketin.


1. Kestävä Citizen Eco-Drive -kello

Citizen Eco-Drive AW1527-86E on oiva rippilahja todelliselle seikkailijalle! Siinä on Eco-Drive -koneisto, joka ottaa energiansa auringonvalosta. Tyylikäs punamusta värimaailma ja päivyri kello kolmessa. 100 metrin vesitiiviyden ansiosta kellon kanssa voi mennä uimaankin. Kello on valmistettu kokonaisuudessaan ruostumattomasta teräksestä, se kestää siis riehakkaimmissakin kesän riennoissa.

2. Tyylikäs Lumoavan Toivo-kaulakoru

Lumoavan Toivo-kaulakoru tuo tyyliä tuoreen konfirmoidun elämään! Laadukkaasta hopeasta valmistettu koru on täydellinen loppusilaus asuun kuin asuun. Tämän korun viimeistelee keskuksesta löytyvä 0,01 karaatin timantti.

2. Ajaton ja komea Citizen Super Titanium -kello

Tämä huippukestävä kello on tehty Super Titaniumista, joka on 5 kertaa kovempaa kuin normaali titaani ja jopa 40% kevyempää kuin teräs! Huippuluokan kestävyydestä huolimatta kellossa ei ole myöskään pihistelty tyylin suhteen: tyylikäs tummansininen taulu yhdistettynä virtaviivaisiin osoittimiin tekevät tästä kellosta nuorekkaan ja simppelin rippilahjan. Saatavilla myös mustatauluisena.

4. Upea Lumoavan Säde-solmionpidin

Tyylikäs hopeasta valmistettu Säde-solmionpidin sopii täydellisesti kenen tahansa tyylitietoisen konfirmoitavan lahjaksi. Solmionpidin on simppeli mutta monilta puuttuva asuste, jonka käyttö nostaa puvun kuin puvun uusiin korkeuksiin. Kaikki Lumoava-korut ovat suomalaista käsityötä suunnittelusta aina valmistukseen saakka.

Jos taas olet hankkimassa lahjaksi klassista rippiristiä, blogioppaamme niihin liittyen löydät täältä.