Uudistettu nuorten Pandora-mallisto

Syksyn 2021 uusia Pandora ME -koruja on kuvailtu kaikkien aikojen luovimpana Pandora-mallistona, joka tarjoaa jotain selkeästi uutta aiempien sarjojen rinnalle. Itsevarma Pandora ME -mallisto on suunniteltu ‘’tekijöille kaikkialla’’, ja antaa korun käyttäjälle vapauden tehdä korusta juuri itsensä näköisen. Nuorten inspiroima energinen korusarja kannustaa olemaan rohkea, rikkomaan sääntöjä, uhmaamaan odotuksia ja ennen kaikkea pitämään hauskaa.

Pandora julkaisi uutuudet torstaina 30.9. ja esitteli samalla uudet vaikuttajatähtensä. Nuorille suunnattua Pandora ME-mallistoa edustaa nyt uusi inspiroiva ryhmä taitavia Gen Z -artisteja johon kuuluvat näyttelijä Addison Rae, brittilaulaja Charli XCX, kanadalainen TikTok-tähti Donté Colley, muusikko Beadadoobee ja italialainen vaikuttja Cecilia Cantarano. Sarjaa on aiemmin tehty yhteistyössä Stranger Things Netflix-sarjasta tutun Millie Bobby Brown:in kanssa, joka oli mukana suunnittelemassa vuoden 2020 Pandora ME -mallistoa.

Rouheita ketjukoruja, helmiä & asennetta!

Pandora ME AW21

Pandora ME -sarjan konsepti on yksinkertainen. Mallistoon kuuluu valikoima pelkistettyjä kaulakoruja, rannekoruja ja rintaneuloja sekä monipuolinen valikoima persoonallisia Pandora ME -heloja, joilla korut voi herättää henkiin omalla tyylillään. Syksyn 2021 uudet Pandora ME -korut antavat sarjalle trendikkään muodonmuutoksen, johon kuuluu rouheita ketjukoruja ja aivan uudenlaista asennetta. Isot statement-ketjut ovat muutenkin olleet muotimaailman pinnalla viime aikoina, eikä trendi toistaiseksi ole näyttänyt hiipumisen merkkejä.

Rouheuden vastapainoksi uutuuksien joukossa nähdään myös pehmeitä helmiä, jotka luovat kauniin kontrastin suuriin ketjulenkkeihin yhdistettynä. Pandora ME -helat puolestaan muistuttavat suosittuja Pandora Moments -sarjan heloja, mutta tarjoavat aivan uudenlaista särmää. Heloja on saatavilla useammassa eri koossa, joka antaa uusia vaihtoehtoja oman korun stailaamiseen.

Pandora ME AW21

Ketjukoruihin voi myös lisätä uudenlaisia vaihtolenkkejä, jotka on koristeltu sanoilla kuten ‘’freedom’’, ‘’dream’’ ja ‘’believe’’. Mallistoon kuuluu lisäksi ketjuihin vaihdettavia värikkäitä lenkkejä, jotka antavat sinulle jälleen toisen tavan loihtia korusta uniikin. Mallistossa nähdään monipuolinen valikoima materiaaleja. Koruissa on käytetty mm. Sterling-hopeaa, 14k ruusukultaa, ruteniumpinnoitettuja metalleja, makeanvedenhelmiä ja värikkäitä emalipinnoitteita.

Pandora kertoo, että uusi mallisto on suunniteltu antamaan korun käyttäjälle mahdollisimman monta mahdollisuutta muokata korua oman tyylin mukaan. Brändi haluaa tarjota keinon, jonka kautta tutustua omaan tyyliin ja kertoa oma tarina. Löydät syksyn uudet Pandora ME -korut nyt valikoimastamme. Tutustu ja löydä omat suosikkisi!