Piristä syksy kotimaisilla koruilla! Lumoava toivottaa uuden kauden tervetulleeksi upealla syysmallistollaan. Tänä syksynä saamme nauttia kolmesta täysin uudesta Lumoava korusarjasta; Aava, Unique ja Linnunrata. Tämän lisäksi uutuuskorujen joukossa nähdään myös muutama toivottu lisäys aiempiin suosikkimallistoihin. Nyt on aika inspiroitua pimenevistä illoista, ja hiljalleen lähestyvästä juhlasesongista. Tutustu Lumoavan uutuuksiin ja löydä jotain kaunista itsellesi tai lahjaksi. Oletko valmis?


Lumoava Unique — tyylikäs uutuus ihastuttaa luonnosmaisilla kasvoillaan

Lumoava Unique

Uusi Lumoava Unique tarjoaa täydelliset korut suosikkiasujesi viimeistelyyn. Korumuotoilija Katri Niskasen suunnittelema korusarja tarjoaa upean kokoelman näyttäviä koruja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Jokaista Unique-korua koristaa siro luonnosmainen kasvojen siluetti, jolla muotoilija haluaa muistuttaa meitä jokaisen kohtaamisen ainutlaatuisuudesta.

Lämpöistä keltakultaa vai sittenkin hopeaa ja korukivien säihkettä? Lumoava Unique-sarjaan kuuluu kahdet korvakorut sekä kaksi riipusta joiden joukosta valita jotain juuri omaan tyyliin sopivaa. Sarjan kultakorut ovat hieman hopeakoruja pienemmät ja luovat siron yksityiskohdan asuun kuin asuun. Suurissa hopeakorvakoruissa taas on ainesta olla korukokoelmasi uusi valttikortti, joilla herätät pelkistetyn asun henkiin kädenkäänteessä.


Lumoava Linnunrata — tähtitaivaan inspiroima uutuussarja

Lumoava Linnunrata

Taivaan tuhansien tähtien inspiroimat kauniit Lumoava Linnunrata -korut ovat Heikki Hartikaisen käsialaa. Malliston koruja koristaa kaunis helmimäinen kuviointi, joka kuvastaa taivaan pienten tähtien muodostamaa suurta kokonaisuutta – Linnunrataa.

Valitse mielesi mukaan jotain siroa tai hieman näyttävämpää. Tämä monipuolinen korusarja tarjoaa valinnanvaraa. Linnunrata-korut sopivat ajattoman muotoilunsa ansiosta hyvin kaikenikäisille, ja ovatkin oiva valinta lahjapakettiin. Lumoavan säihkyvät hopeakorut on pinnoitettu, jotta ne säilyvät tummumiselta. Joko tiesit, että Lumoavan hopeakorut valmistetaan 93-prosenttisesti kierrätetystä hopeasta?


Lumoava Aava — minimalistin uusi suosikki

Lumoava Aava

Joskus vähemmän on niin paljon enemmän. Lumoavan Aava on pelkistetty korumallisto, johon on vaikea olla ihastumatta. Päivi Keski-Pompun suunnitteleman elegantin Aava-malliston pelkistetty ilme on etenkin minimalistin mieleen. Aava-korut ovat helppo lisäys asuun, kun kaipaat päivääsi hieman lisää säihkettä. Kokeile vaikka!

Tuo pientä juhlan tuntua syysarkeesi tai muista sinulle tärkeää henkilöä kotimaisella korulahjalla. Aava-korut on valmistettu huolellisesti ja luontoa kunnioittaen Lumoavan omalla korutehtaalla Kuopiossa. Kuten tietysti kaikki muutkin Lumoava-korut!


Lumoava Onnekas nyt vihdoin myös kultaisena!

Lumoava Onnekas

Lumoava Onnekas on jo useamman vuoden kuulunut valikoimamme suosituimpien lahjakorujen joukkoon. Emmekä ihmettele miksi. Sarjan suloinen neliapila on suloinen onnentoivotus, joka sopii hyvin kaikenikäisille korujen ystäville. Aiemmin Lumoava Onnekas on ollut saatavilla vain hopeisena, mutta nyt Lumoava julkaisi suosikista uuden kultaisen version.


Lumoava Hali -puukorvakorut — saatavilla vain rajoitetun ajan!

Lumoava Hali

Kotimaiset puiset korvakorut ovat olleet erittäin suosittuja viime aikoina! Materiaalin ansiosta korut tuntuvat kevyiltä korvissa, vaikka niissä olisikin runsaammin volyymia. Lumoava Hali puukorvakorut tuovat ripauksen väriä syyspäiviisi. Kaunis valinta arkeen, mutta aivan yhtälailla toimiva asuste juhlaan.

Nämä iloiset puukorvakorut on valmistettu sertifioidusta suomalaisesta koivuvanerista. Saatavilla on kolme kaunista värivaihtoehtoa joiden joukosta voit valita oman suosikkisävysi. Huomaathan, että tämä erikoismallisto on saatavilla vain rajoitetun ajan. Tilaathan omasi siis ajoissa!


Toivottavasti innostuit syysmallistosta yhtä paljon kuin mekin. Lumoava-korut ovat olleet vuosi vuodelta suositumpia, ja meistä on ollut ihana seurata tämän kotimaisen design-brändin menestystarinaa. Tutustu syksyn Lumoava-uutuuksiin tarkemmin täältä!