Uusi Apple Watch Series 7 julkaistiin Apple Eventissä aikaisemmin syksyllä yhdessä iPhone 13 puhelinmalliston kanssa, mutta niiden myynti alkoi hieman myöhemmin tuotannossa tulleiden haasteiden vuoksi. Nyt se on kuitenkin täällä ja se on juuri sitä mitä luvattiin.


Uusi älykello ja uudet värit

Applen uusi älykello tulee suomen markkinoille jälleen alumiinirungolla sekä ruostumattoman teräksen rungolla. Kuten aikaisemmissa malleissa, se on saatavilla mobiiliverkkoyhteydellä (GPS + Cellular) tai ilman (GPS).

Apple Watch Series 7 alumiinirunkoisen älykellon mukana saamme valikoiman uusia värivaihtoehtoja. Uudet värit kellolle ovat keskiyönsininen, tähtivalkea, vihreä, sininen sekä muista laitteista tuttu punainen (PRODUCT)RED. Jos pidätkin enemmän aikaisempien Apple Watchien väreistä, kuten grafiitti, hopea ja kulta, löydät ne hieman hintavamman ruostumattoman teräksen rungon omaavasta mallista.

Apple Watch Series 7

Tässä listaus Apple Watch Series 7 ominaisuuksista:

 • Aina päällä olevassa Retina-näytössä on lähes 20 prosenttia enemmän näyttöalaa verrattuna Series 6:een. Näin kaikki sisältö entistä helpommin nähtävissä ja käytettävissä
 • Kaikkien aikojen iskunkestävin Apple Watchin etulasi, IP6X-pölytiiviys ja uinninkestävä rakenne
 • Seuraa veresi happitasoa tehokkaalla anturilla ja apilla
 • Ota EKG. Missä ja milloin vain
 • Vastaanota ilmoituksia matalasta ja korkeasta sykkeestä sekä epäsäännöllisestä rytmistä
 • Keskity käsillä olevaan hetkeen Mindfulness-apin avulla ja saavuta nukkumistavoiteesi Uni-apilla
 • Seuraa uusia taiji- ja pilates-treenejä aiempien suosikkiesi, kuten juoksemisen, joogan, uinnin ja tanssin ohella
 • Seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi Apple Watchissa ja katsele omaa kehitystäsi iPhonen Kuntoilu- apissa
 • Synkkaa suosikkimusiikkiasi, podcasteja ja äänikirjoja
 • Maksa nopeasti ja turvallisesti suoraan ranteestasi Apple Paylla
 • Koko päivän kestävä akku ja entistä nopeampi lataus
 • watchOS 8:n mukana tulevat uudet treeni­tyypit, Mindfulness-appi, uusi Muotokuvat-kellotaulu ja Viestien parannukset

Päivitetty, suurempi näyttö

Tärkein ja huomattavin päivitys uudessa ''seiska'' mallissa on suurempi näyttö, joka venyttää näyttöään lähes 20% laajemmaksi aikaisempaan Apple Watch Series 6 -älykelloon verraten. Sama näyttö tulee myös olemaan ‘’aina päällä’’ -tilassa jopa 70% kirkkaampi edeltäjäänsä verrattuna. Samalla Apple Watch Series 7 -kellojen rungon koko on millimetrin suurempi kuin edeltävissä malleissa eli 40mm ja 44mm kokoisten vaihtoehtojen sijaan vaihtoehdot ovat 41mm sekä 45mm leveitä.

Apple Watch Series 7

Kestävin Apple Watch ikinä

Tuore Apple Watch Series 7 saa myös kestävyysparannuksia. Kuten aikaisemmissa ja edullisemmassakin Apple Watch SE -mallissa myös tässä uudessa on 5ATM vedenkestävyys. Uutta on kuitenkin IP6X-luokitus pölytiiviyden osalta sekä kestävämpi näyttölasi sen paksunnuttua 50% uuden muotoilun myötä.

Apple Watch Series 7:n antureissa, yhteyksissä tai muistissa ole muutoksia Apple Watch Series 6:sta. Myös akun kesto pysyy saman kuin edeltävässä mallissa, mutta akun lataus on uudessa Series 7 mallissa nopeutunut. Apple kertoo akun latautuvan nollasta 80 prosenttiin 45 minuutissa ja yleisesti latauksen olevan kolmanneksen nopeampi kuin ennen. Käytännössä kyseessä on sama laite hieman isompana ja kestävämpänä.

Vuoden 2021 Apple Watch line-up

Tuttuun tapaan Series 7 mallistoon kuuluu myös urheilullisen lookin omaava Apple Watch Nike Series versio tähtivalkeassa tai keskiyönsinisessa alumiinirungossa.

Uusi Apple Watch Series 7 tulee edeltäjänsä Series 6 tilalle saatavilla olevien älykellojen rivistöön. Nyt valikoimaan kuuluu siis Apple Watch Series 7 lisäksi edullisemmat Apple Watch SE ja vanhempi Series 3 mallit.

Apple Watch Nike Series 7


Minkä Apple Watch Series 7 -version sinä valitsisit?

Välillä uudetkin mallistot tuntuvat olevan niin laajoja, että on hankala löytää itselle sopiva koko, väri ja ominaisuudet. Teimme tähän pienen taulukon selkeyttämään vaihtoehtoja.

Apple Watch Series 7 Alumiini Ruostumaton teräs
Liitettävyys GPS tai GPS + Cellular GPS + Cellular
Lähtöhinta 439 € (GPS + Cellular alk. 539 €) 739 €
Värivaihtoehdot Keskiyönsininen, Tähtivalkea, Vihreä, Sininen, Punainen (PRODUCT)RED Grafiitti, Hopea, Kulta
Kokovaihtoehdot 41 mm ja 45 mm 41 mm ja 45 mm
Mitat 41 x 35 x 10,7 ja 45 x 38 x 10,7 41 x 35 x 10,7 ja 45 x 38 x 10,7
Paino 41 mm = 32 g ja 45 mm = 38,8 g 41 mm = 42,3 g ja 45 mm = 51,5 g
Näyttö Ion-X-lasi Safiirilasi
Nike Series Saatavilla väreissä tähtivalkea ja keskiyönsininen Ei saatavilla

Apple Watch Series 7


Tutustu uuteen Apple Watch Series 7 -mallistoon

Tutustu laajaan Apple Watch Series 7 -mallistoon, ja koe uutuus ensimmäisten joukossa! Meiltä saat nopeat ilmaiset toimitukset. Mikäli tarvitset opastusta sinulle sopivan Apple Watch -älykellon löytämisessä tai sinulla on muuta kysyttävää, autamme sinua mielellämme.