Apple Watch Series 7

3 tuotetta

Kaikkien aikojen kestävin Apple Watch

Apple Watch Series 7 on kaikkien aikojen kestävin Apple Watch -kello. Älykellot ovat paitsi iskunkestäviä myös pölytiiviitä ja uinninkestäviä. Apple Watch 7 pitää sisällään päivitetyn latausarkkitehtuurin. Lataat USB-C-pikalatauskaapelilla akkusi jopa 33% nopeammin kuin edellisen sarjan (Series 6) kellon. Kun lataat kelloasi ainoastaan 45 minuutin ajan, saat ladattua akun nollasta 80 prosenttiin. Katso nyt myös vuoden 2023 syksyn uutuudet Apple Watch series 9 ja Apple Watch Ultra 2

Kirkas aina päällä oleva Retina-näyttö

Kellon suurikokoinen Retina-näyttö on omiaan parantamaan käyttäjäkokemusta. Edelliseen sarjaan verrattuna kellon näytön kokoa on kasvatettu jopa 20 % pienentämällä reunoja 40 %. Sileä ja saumaton muotoilu integroivat näytön ja kuoren saumattomasti yhteen. Kellon Retina-näyttö on aina päällä, joten sinun ei tarvitse enää nostaa rannetta tai koskettaa kellonäyttöä nähdäksesi ajan tai muuta tietoa kellostasi. Se on lisäksi jopa 70 % entistä kirkkaampi sisätiloissa. Katso myös Apple AirTag paikannin, jonka avulla vältät muun muassa lompakkosi ja avaimesi katoamisen!

Pakattu täyteen erilaisia ominaisuuksia

Apple Watch Series 7 -sykekellot on pakattu täyteen tärkeitä sykemittariominaisuuksia. Älykellon avulla mittaat sykkeesi ja veresi happitason helposti sekä otat EKG:n eli sydänsähkökäyrän vaivattomasti ja nopeasti. EKG:n avulla pystyt tunnistamaan eteisvärinän eli vakavan rytmihäiriön muodon Lisäksi erilaiset innovaatiot kuten Mindfulness-sovellus ja unen seuranta auttavat sinua etenemään kohti terveellisempää elämäntyyliä. Mindfulness-apista löydät uuden Mietiskely-ominaisuuden, jonka avulla kohdennat ajatuksesi ja keskittymisesi kiehtovien animaatioiden avulla.

Huikea lajivalikoima

Apple Watch Series 7 -sykemittarin lajikirjoa on kasvatettu entisestään. Kymmenittäin erilaisia kuntoilulajeja ja uudet lajit kuten taiji ja pilates antavat lähtösysäyksen liikkumiseen. Myöskin pyöräily-tilaa on parannettu: kello esimerkiksi tunnistaa, mikäli jostain syystä kaadut kesken pyörämatkan, ja tekee hätäilmoituksen. Sähköpyöräilijöille kello tuo myös helpotusta, sillä kellon parannettu algoritmi laskee kalorit entistä tarkemmin.