Säihkettä, joulutunnelmaa sekä tietysti ripaus aina yhtä tervetullutta Pandora X Disney -malliston taikaa. Talven 2021 uudet Pandora-korut ovat saapuneet valikoimaamme, ja kutsuvat virittäytymään loppuvuoden ilon täytteiseen juhlatunnelmaan. Nyt inspiroidutaan tähtitaivaan tuikkeesta ja trendikkäistä vintage-henkisistä koruasusteista. Tutustu kanssamme uuteen mallistoon, ja löydä säihkyvät koruasusteet talven juhliin ja pukinkonttiin!


Talven 2021 uudet Pandora-helat

pandora winter 2021

Pandoran uudet helat ilahduttavat aina, ja tällä kertaa saamme lisätä niitä valikoimaan kertaheitolla hieman runsaammin. Talven 2021 uusien helojen joukkoon mahtuu lämmintä tähtien tuiketta ja satumaista joulutunnelmaa. Suositun Pandora x Disney -korusarjan uusissa heloissa nähdään mm. kaunotar ja hirviö sekä suloinen Pandora Frozen -uutuus.

Joulukuusi-hela, Disney Kaunotar -hela, Disney Rouva Pannu Teekannu -hela, astronautti-hela, ketju-hela, enkeli-hela, Disney Frozen Olaf -hela, sydän-hela, kristalli-hela, Piparkakku-hela, sininen lasihela, Disney Bambi -hela, jääkarhu-hela, tähti-hela, pyrypallo-hela

Säihkyvät korut talven kauneimpiin juhla-lookkeihin

pandora winter 2021

Mitä päälle pikkujouluihin? Tänä vuonna illanistujaiset ja glögikekkerit ystävien ja perheen ympäröimänä tuntuvat entistäkin ihanammalta ajatukselta pitkään jatkuneen etäilyn jälkeen. Nyt on aika kaivaa juhlavaatteet esille ja palauttaa mieleen juhlapukeutumisen A-B-C. Luo upea kokonaisuus viimeistelemällä juhla-lookkisi säihkyvillä asusteilla. Pandoran uudet Vintage-henkiset korut tarjoavat juuri sopivasti tuiketta ja väriä hämärän kaamosajan vastapainoksi.

Vihreä kristallirannekoru, vaaleanpunainen kristallirannekoru, zirkonioilla koristeltu rannekoru sinisellä kristallilla, sormus vihreällä kristallilla, sormus vaaleanpunaisella kristallilla, kristallikorvakorut, kristalliriipus

Ajattomat korulahjat pukinkonttiin

pandora winter 2021

Kuulutko sinäkin meihin mattimyöhäisiin, joilla joululahjaostokset tuppaa jäädä viimetippaan? Siinä tapauksessa marraskuu on mahdollisuutesi! Poimi alta ideat pukinkonttiin, ja tilaa lahjat kerrankin hyvissä ajoin. Olemme huomanneet, että ajaton ja monikäyttöinen ovat täydellisen korulahjan avainsanoja. Valitse lahjaksi jotain, mikä pääsee lahjan saajalla varmasti käyttöön, ja tuo iloa vuosiksi eteenpäin. Poimimme kollaasiin muutaman astetta pelkisetymmän suosikin Pandoran uutuuksien joukosta, jotka ovat varmoja valintoja pukinkonttiin myös silloin, kun et ole aivan varma lahjansaajan korutyylistä.

Kaulaketju kivi-istutuksella, zirkonia-riipus, nappikorvakorut, pienet rengaskorvakorut, rengaskorvakorut, roikkuvat zirkonia-korvakorut

Keräsimme tähän artikkeliin vain muutaman suosikin uutuuksien joukossa. Vierailemalla Pandora-kategoriassamme pääset tutustumaan koko mallistoon!