suojalasipaketin sisalto

Sykemittarin näyttö kannattaa suojata näytönsuojalasilla. Kun näyttö on suojattu voit keskittyä treenaamaan täysillä ilman, että sinun tarvitsee miettiä näytön naarmuuntumista. Suojalasin asentaminen on helppo hoitaa itse:

Suojalasin asennus step-by-step:

1. Hanki kellosi näyttöön sopiva näytönsuojalasi. Voit tilata näytönsuojalasin erikseen tain lisävarusteena kellon kanssa lisäämällä sen ostoskoriisi kellon tuotesivulta.

Paketista löytyvät suojalasin lisäksi kellon näytön pesuun ja kuivaamiseen tarkoitetut liinat sekä tarra, jonka avulla voit poistaa kellon näytöltä mahdolliset pölyhiukkaset.


 suojalasipakkaus

Polar Vantage V ja suojalasii

2. Valitse sopiva työskentelytila. Suosittelemme, että asennat suojalasin sisällä mahdollisimman vähäpölyisessä tilassa. Näin minimoit riskin, että lasin alle joutuu roska tai pölyä. Pese myös kätesi ja kuivaa ne hyvin, ennen näytönsuojalasin asentamista.


3. Puhdista kellon näyttö huolellisesti. Aloita poistamalla näytöltä pölyhiukkaset pölytarran avulla. Pese näyttö, kun olet varmistanut mahdollisimman huolellisesti, että olet saanut pölyt pois näytöltä. Löydät suojalasipaketista märän ja kuivan liinan, joiden avulla näytön pyyhkiminen mahdollisista sormenjäljistä käy näppärästi.


suojalasi pölytarra

suojalasin pesuliinat

Pese näyttö ensin huolellisesti kostealla liinalla (liina 1) ja kuivaa kuivalla liinalla (liina 2).

suojalasin pesu

suojalasin pesu close up

suojalasin kuivaus

4. Pesun jälkeen voit asentaa suojalasin. Aloita poistamalla lasista liimaa suojaava läpinäkyvä suojatarra. Pidä näytönsuojalasia sormiesi pidellen sen reunoista niin, että et koske sen tarrapintaan.


suojalasi

suojalasi close up

5. Liimaa suojalasi näytölle. Pyri siihen, että lasi on mahdollisimman keskellä näyttöä, ja varo ettei suojalasin alle jää ilmakuplia. Voit varmistaa, että lasi liimaantuu kunnolla painelemalla sitä hellästi lasin keskiosasta kohti reunoja.

suojalasin asetus

suojalasi valmis

Huomaa, että suojalasi on kellon näyttöä hieman pienempi. Tämä johtuu siitä, että osassa kellomalleista näyttö on muotoilultaan hieman kaareva. Pyri asettamaan lasi mahdollisimman keskelle näyttöä.