suojalasipaketin sisalto

Sykemittarin näyttö kannattaa suojata näytönsuojalasilla. Kun näyttö on suojattu voit keskittyä treenaamaan täysillä ilman, että sinun tarvitsee miettiä näytön naarmuuntumista. Suojalasin asentaminen on helppo hoitaa itse:

Suojalasin asennus step-by-step:

1. Hanki kellosi näyttöön sopiva näytönsuojalasi. Voit tilata näytönsuojalasin erikseen tain lisävarusteena kellon kanssa lisäämällä sen ostoskoriisi kellon tuotesivulta.

Paketista löytydät suojalasin lisäksi kellon näytön pesuun ja kuivaamiseen tarkoitetut liinat ja tarran, jonka avulla voit poistaa kellon näytöltä mahdolliset pölyhiukkaset.


 suojalasipakkaus

Polar Vantage V ja suojalasii

2. Valitse sopiva työskentelytila. Suosittelemme, että asennat suojalasin sisällä mahdollisimman vähäpölyisessä tilassa. Näin minimoit riskin, että lasin alle joutuu roska tai pölyä. Pese myös kätesi ja kuivaa ne hyvin.


3. Putsaa kellosi näyttö. Aloita poistamalla pölytarran avulla näytöltä pienetkin pölyhiukkaset. Kun olet saanut pölyhiukkaset pois näytöltä, tulee näyttö pestä. Löydät meidän suojalasipaketista märän ja kuivan liinan, joiden avulla näytön siistiminen mahdollisista sormenjäljistä käy näppärästi.


suojalasi pölytarra

suojalasin pesuliinat

Pese näyttö ensin huolellisesti kostealla liinalla (liina 1) ja kuivaa kuivalla liinalla (liina 2).

suojalasin pesu

suojalasin pesu close up

suojalasin kuivaus

4. Pesun jälkeen on suojalasin asentamisen aika. Aloita poistamalla lasista liimaa suojaava tarra. Pidä näytönsuojalasia sormiesi välissä sen reunoista pidellen niin, että et koske sen tarrapintaan.


suojalasi

suojalasi close up

5. Liimaa suojalasi näytölle. Pyri siihen, että lasi on mahdollisimman keskellä näyttöä, ja varo ettei suojalasin alle jää ilmakuplia. Voit varmistaa, että lasi liimaantuu kunnolla painelemalla sitä varovasti lasin keskiosasta kohti reunoja.

suojalasin asetus

suojalasi valmis

Huomaa, että suojalasi on kellon näyttöä hieman pienempi. Lasi on näyttöä pienempi, koska osassa kellomalleista näyttö on muotoilultaan hieman kaareva. Lasi tulee siis pyrkiä saamaan keskelle näyttöä, eikä asetella näytöllä reunoista kohdistaen.

Suojalasimme löydät täältä.