Suunto Ocean – täysverinen sukellustietokone ja urheilukello Täysveristen sukelluskellojen yksi haaste on pitkään ollut se, kuinka niiden äärimmäinen funktionaalisuus on rajoittanut niiden monikäyttöisyyttä. Kellot on suunniteltu ja toteutettu ymmärrettävästi niin toiminnallisiksi sukelluskäyttöön kuin mahdollista ilman kompromisseja, mikä on luonut haasteita niiden käytännöllisyydelle arjessa ja vesilajien ulkopuolella.

Suunto Ocean paikkaa tämän ammottavan aukon ollen täysverinen sukeltajankello ja huippuluokan urheilukello samassa paketissa. Suunto Ocean on suunniteltu seikkailuihin niin pinnan alla kuin pinnan päällä ja se sisältääkin samat urheilun ja hyvinvoinnin seurannan ominaisuudet kuin Suunnon suosittu Race-urheilukello. Ocean on sarjassaan varsin innovatiivinen laite, joka ei ole kompromissi, vaan täysiverinen sukellustietokone ja urheilukello yhdessä paketissa. Sen avulla voit nauttia kaikista sukelluksen ja maanpäällisten harrastusten tarjoamista elämyksistä ilman, että tarvitset kahta erillistä laitetta.

Uusien Ocean-kellojen rakenne ja muotokieli myötäilevät pitkälti Race-mallistosta tuttua reseptiä ja tuntumaa. Ocean-kelloissa kellon kruunu eli oikean kyljen keskimmäinen painike on muutettu Race-mallista löytyvästä digitaalisesta, kierrettävästä nupista jykevämpään teksturoituun painikkeeseen. Muidenkin nappien tuntumaa ja käytettävyyttä on parannettu korottamalla niitä ulommas kellon rungosta sekä lisäämällä aggressiivisempaa tekstuuria niiden ulkopintaan.


Sukellustoiminnot: syvemmälle ja turvallisemmin

Suunto Oceanin suurella ja kirkkaalla värinäytöllä varmistetaan erinomainen luettavuus ja käytettävyys kaikissa olosuhteissa. Sukelluksen harrastajat arvostavat sen monipuolisia sukellustiloja, jotka kattavat niin perinteisen sukelluksen, teknisen sukelluksen ilmaa, nitroxia ja monikaasua käyttäen, kuin myös vapaasukelluksen ja snorklauksen. Suunto Ocean voidaan parittaa Suunto Tank POD -laitteen kanssa, jolloin käyttäjä voi seurata säiliön painetta, kaasun kulutusta ja jäljellä olevaa kaasua suoraan ranteesta. Turvallisuutta lisäävät laajat muokattavat ääni- ja värinähälytykset.

Suunto Ocean -sukeltajankello

Urheilutoiminnot: monipuolista seurantaa jokapäiväisiin aktiviteetteihin

Sukelluksen jälkeen Suunto Ocean muuttuu luotettavaksi kumppaniksi päivittäisten aktiviteettien ja harjoitusten seurantaan. Suunnon yli 95 erilaista urheilutilaa, jotka kattavat kaiken polkujuoksusta ja pyöräilystä uintiin ja joogaan, tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille kuntoilijoille. Kello seuraa askelia, kaloreita, sykettä, unta (mukaan lukien unen vaiheet) ja tarjoaa palautumismittareita sykevaihteluanalyysin avulla.

Suunto Ocean -sukeltajankello

Premium kelloista tutut ulkoiluominaisuudet

Suunto Oceanin huippuluokan ulkoiluominaisuudet, kuten yksityiskohtaiset offline-ulkoilukartat, tarkka GNSS-järjestelmä ja barometri, tarjoavat tarkat sijaintitiedot ja myrskyhälytykset, mikä tekee siitä ensisijaisen valinnan kaikille ulkoiluseikkailuille.

Suunto Ocean -sukeltajankello

Pitkä Akunkesto

Suunto Oceaninakku tarjoaa jopa 40 tuntia sukellusta (mikä vastaa noin 20 sukellusta) ja varsin riittävä 40 tuntia jatkuvaa ulkoilun GPS-seurantaa yhdellä latauksella. Päivittäisessä käytössä Suunto Ocean kestää huimat, jopa 16 päivää yhdellä latauksella, ja lataaminen on nopeaa ja vaivatonta Suunnon helppokäyttöisen magneettisen latausalustan ansiosta.


Yhdistettävyys ja Päivitykset

Yhdistämällä kellon Suunto-sovellukseen Ocean-kellon käyttäjät voivat tarkastella kaikkia sukellus-, harjoitus- ja päivittäisiä lokitietoja yhdessä paikassa sekä hyötyä langattomista ohjelmistopäivityksistä. Suunto Ocean esittelee myös uraauurtavan ominaisuuden, jossa käyttäjät voivat tarkastella sukelluksen jälkeistä vedenalaista reittiään lokikirjassa. Tämä toiminto on aluksi saatavilla beta-versiona ja sitä kehitetään edelleen.

Suunto Ocean -sukeltajankello

Valmistettu suomessa, kestävästi

Suunto Ocean on suunniteltu, testattu ja hyväksi todettu sukellus- ja urheilualan ammattilaisten toimesta. Se on käsintehty Suomessa 100% uusiutuvalla energialla, mikä tekee siitä kestävän valinnan ympäristötietoisille kuluttajille. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja laatuun, jotta kello kestää vaativimmatkin olosuhteet. Tuotantoprosessi on optimoitu minimoimaan ympäristövaikutukset, ja kaikki käytetyt materiaalit ovat vastuullisesti hankittuja. Lisäksi Suunto Oceanin pitkäikäisyys vähentää jätteen määrää, ja sen muotoilu mahdollistaa helpon huollon ja korjauksen, pidentäen sen käyttöikää entisestään. Ympäristönsuojelu ja vastuullisuus ovat olleet keskeisiä arvoja tämän kellon kehityksessä, ja jokainen yksityiskohta on harkittu huolellisesti, jotta voidaan taata korkealaatuinen ja ekologisesti kestävä tuote.

Suunto Ocean asettaa uuden standardin sukeltajankellojen ja urheilukellojen yhdistämisessä, ja se on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia elämästä pinnan alla ja päällä ilman kompromisseja. Dive and sports combined – Suunto Ocean.
Tutustu myös Suunnon muihin suosittuihin kelloihin: