Uusi, aiempaa pienempi ja halvempi Suunto Race S

Suunto on julkistanut uusimman innovaationsa suorituskykyisten, kompaktien kellojen kategoriassa: Suunto Race S. Täysverinen urheilijoille suunniteltu Race S tarjoaa Suunnolta tuttuja edistyneitä urheilun ja hyvinvoinnin seurannan ominaisuuksia, luotettavat navigointimahdollisuudet sekä erittäin tyylikkään designin aikaista pienemmässä rungossa ja pienemmällä hintalapulla.Tutut ominaisuudet aikaista pienemmässä paketissa

Suunto Race S on vastaus asiakkaiden toiveisiin saada Suunnon valikoimaan jotain aavistuksen Verticalia ja Race -mallistoa pienempää, modernia urheilukelloa. Suunto Race -kello on niittänyt suosiota julkistuksestaan lähtien, mutta moni asiakas on kaivannut mahdollisuutta saada Race-kellon toiminnallisuus pienemmässä paketissa. Juuri julkaistu Race S on vastaus tähän toiveeseen.

Race S on pienempi ja kevyempi versio alkuperäisestä Suunto Race -kellosta tarjoten edelleen kaiken, mitä täysveriseltä urheilukellolta voi toivoa. Kello säilyttää Race-kellosta tutun erittäin korkean suorituskyvyn tiivistettynä pienempään runkokokoon, joka tekee kellosta huomaamattomamman ja sopivamman pienemmille ranteille ja erityisesti esimerkiksi naisille.

Race- ja Race S kellojen väliset erot ovat rungon koko, kellojen paino ja myös Race S -mallissa aavistuksen lyhyempi akun kesto. Kellon runkokoko on onnistuttu pienentämään merkittävästi, sillä uusi Race S on lähes 20% ohuempi sen ollessa vain 11,4 mm korkea. Rungon halkaisija on myös pienentynyt sen ollessa enää 45 mm, mikä tuntuu varsin sopivalta myös pienemmässä ranteessa.

Akun kapasiteettia ja siten kestoa on jouduttu pienentämään runkokoon pienentyessä. Race S tarjoaa silti erittäin kilpailukykyisen akun keston kokoluokassaan eikä akun loppumista tarvitse huolehtia kellon erittäin nopean latauksen ansiosta. Suunto Race S nimittäin tukee pikalatausta, mikä tarkoittaa sitä että kello saa täyden 100% latauksen hieman yli tunnissa. Kellolle on luvattu viiden minuutin latauksella jopa 20% akkua, joten jättämällä kellon lataukseen muutaman kerran viikossa esimerkiksi suihkuun mennessäsi, voit taata että akun kesto ei tule olemaan ongelma.

Tämä kompakti kello sisältää kirkkaan AMOLED-näytön, ilmaiset offline-kartat ja edistyneet harjoittelun analysointityökalut, jotka seuraavat edistymistä ja palautumista. Saatavilla ruostumattomasta teräksestä ja titaanista, Race S tarjoaa erilaisia värivaihtoehtoja, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin.

Lumoava Bohemian

Uuden Race S -kellon Keskeiset Ominaisuudet

Akunkesto

  • Päivittäisessä Käytössä: Jopa 8 päivää 24/7 sykemittauksella (4 päivää aina päällä olevalla näytöllä)
  • Suorituskykytila: Jopa 27 tuntia täyden tehon kaksoiskaistaisella GNSS
  • Kestävyystila: Jopa 40 tuntia yksikaistaisella GNSS
  • Ultra-tila: Jopa 70 tuntia 50% teholla yksikaistaisella GNSS
  • Retkimuoto: Jopa 130 tuntia GNSS kiinnityksellä 10 sekunnin välein
Suunto Race S fiiliskuva

Erittäin tarkka GPS

Kellot ovat varustettu kaksikaistaisella GNSS-järjestelmällä, mikä tarkoittaa sitä että Race S voi hyödyntää samanaikaisesti jopa neljää satelliittijärjestelmää ja tarjota tarkempaa ja luotettavampaa paikannustietoa, mikä parantaa käyttäjän kokemusta ja mahdollistaa paremman seurannan ja analyysin urheilusuorituksista. Tämä ominaisuus tarkoittaa sitä että Suunto Race S pystyy tarjoamaan entistäkin luotettavammat sijainti-, reitti- ja nopeustiedot käyttäjälleen, jotka ovat tärkeitä erityisesti heille ketkä liikkuvat ja juoksevat paljon kaupungeissa, joissa korkeat rakennukset häiritsevät merkittävästi yhteyden saantia, tai heille ketkä liikkuvat vuoristossa.

Uusi virtaviivaistettu muotoilu

Suunto Race S -kellon muotoilu on pitkälti johdettu Suunto Racesta, ja siinä on mallista riippuen ruostumattomasta teräksestä tai titaanista valmistettu runko ja näyttöä suojaamassa on kestävä Gorilla Glass. Alkuperäisessä Race-mallissa on lasina käytetty safiirilasia, mutta Race S -mallissa päädyttiin käyttämään erittäin vahvaa Gorilla Glassia sen mahdollistaessa aavistuksen huokeamman hinnan, kuitenkin pitäen vielä kellon erittäin kestävänä.

Race S -mallissa on erittäin terävä ja kirkas 1,32-tuumainen AMOLED-näyttö, jonka resoluutio on 466x466, tarjoten eloisat värit ja terävät yksityiskohdat. Kellon AMOLED-näytön reilu koko ja terävä kuva tekevät kellosta varsin selkolukuisen. Kello on vedenkestävä 50 metriin asti, joten se soveltuu loistavasti uima- ja snorklausharrastuksiin.

Urheilu ja harjoittelu

Race S kattaa yli 95 urheilulajia ja noin 120 urheilutilaa, tarjoten monipuolisia toimintoja eri aktiviteetteihin. Olitpa sitten juoksija, uimari, pyöräilijä tai osallistut muihin urheilulajeihin, kello tarjoaa yksityiskohtaisia mittareita ja räätälöitäviä urheilutiloja tarpeidesi mukaan. Se tukee myös Bluetooth-yhteyttä sykevöihin, jalkapodiin, pyöräpodiin ja tehomittareihin.

Suunto Race S fiiliskuva

Päivitetty käyttöliittymä ja tuntuma

Suunto Race S hyötyy uudistetusta käyttöliittymästä, joka tarjoaa yksinkertaistetun navigoinnin ja nopeammat siirtymät näyttöjen välillä. Digitaalinen kruunu mahdollistaa nopean ja helpon käyttöjärjestelmän selaamisen, mikä helpottaa ja parantaa kokonaiskäyttökokemusta.

Kartat ja navigointi

Kello sisältää yksityiskohtaiset kartat, joissa näkyvät ympäröivän maaston polut, korkeuskäyrät ja tärkeät maamerkit. Nämä kartat toimivat myös offline-tilassa, varmistaen että pysyt reitilllä seikkailuissasi. Kartat voi ladata Wi-Fi-yhteyden kautta Suunto-sovelluksen avulla, ja kellossa on jopa ruhtinaalliset 32 Gt tallennustilaa laajoille karttatiedoille.

Harjoittelu ja Fysiologia

Suunto Race S tarjoaa kattavat harjoittelutyökalut, jotka auttavat optimoimaan suorituskykyäsi. Seuraa harjoittelun kuormitusta, palautumista ja edistymistä mittareilla, kuten VO2max-arviot, krooninen harjoituskuormitus ja harjoitusstressin tasapaino. Kello sisältää myös erilaisia kuntotestejä ja yhteensopivuuden valmennusalustojen kanssa henkilökohtaisten harjoitussuunnitelmien saamiseksi.

Ekosysteemi ja Yhteensopivuus

Suunto Race S integroituu laajaan valikoimaan suosituimpia sovelluksia ja palveluita, mukaan lukien Strava, Komoot, TrainingPeaks ja monet muut. Kello onkin yhteensopiva kaikkien yleisimmin käytettyjen sovellusten kanssa, tehden siitä monipuolisen ja käytännöllisen työkalun urheilijoille.

Suunto Race S fiiliskuva

Kestävyys ja Tuotanto

Erittäin arvostettava piirre Suunnolla on heidän sitoutuneisuus kestävyyteen. Suunnon sitoutuminen vastuullisuuten näkyy kaikessa heidän toiminnassaan ja esimerkiksi Race S on 100% hiilineutraali. Kello on suunniteltu Suomessa ja valmistettu osin sekä Suomessa että Kiinassa, varmistaen korkean laadun ja täyttäen Suunnon tiukat standardit.

Hinnoittelu ja Saatavuus

Race S -kellosta on tulossa useita eri värityksiä ja kaksi eri materiaali vaihtoehtoa. Ruostumaton teräs variantti tulee maksamaan 349 € ja myöhemmin julkaistava titaani 449 €.Tutustu myös Suunnon muihin suosittuihin kelloihin: