Haaveiletko klassisen tyylin omaavasta kellosta, jossa on lisäksi kaikki nykyaikaiset ja tarvittavat älyominaisuudet? Garmin Vívomove Trend -hybridiälykello on siinä tapauksessa oikea valinta sinulle. Tyylikkäässä uutuudessa yhdistyy ajaton analoginen kello ja älytoiminnot. Garmin julkaisi uutuuskellon 1.2. ja kello on nyt ennakkotilattavissa myös meiltä!

Garmin Vivomove Trend

Uudet ominaisuudet

Uudessa Garmin Vívomove Trend -hybridiälykellossa on muutama uusi ominaisuus edeltäjiinsä verrattuna. Kellossa on analogiset viisarit, jotka osoittavat ajan jo nopeasti kellotaulua vilkaisemalla. Tässä tilassa akku kestää jopa 6 päivää. Analogisten kelloviisareiden takana piilee koko kellotaulun kokoinen kosketusnäyttö, joka reagoi liikkeeseen ja tulee näkyviin tarvittaessa. Kosketusnäytön myötä saat käyttöösi nykyaikaisia älyominaisuuksia, kuten älypuhelinilmoitukset ja Garmin Pay™ -lähimaksun. Älytoimintoja käyttäessä akku kestää jopa 5 päivää. Uusi Vívomove Trend -hybridiälykello on varustettu langattomalla latauksella, joka toimii useimpien Qi-sertifioitujen latausalustojen kanssa.

Garmin Vivomove Trend

Täydellinen tyyli kellon ympäri

Uusi Vívomove Trend -kello on nimensä mukaan trendikäs. Kello sopii minimalistisen ulkonäkönsä ansiosta hyvin sekä töihin, salille että juhlaan. Nykyaikaiset urheilu- ja hyvinvointiominaisuudet eivät heikennä kellon siroa ja suoraviivaista ulkonäköä. Ranneke on pehmeää ja kestävää silikonia. Kellon kehys on valmistettu kestävästä ja ylellisestä ruostumattomasta teräksestä. Eri värivaihtoehdot takaavat, että jokainen löytää itselleen mieluisan version. Saatavilla on hiilenharmaa, persikanvärinen, hopeinen sekä vaaleankultainen versio.

Pandora korut

Hyvinvointi- ja urheiluominaisuudet

Oman terveyden priorisointi on tärkeää yhä useammalle ja ranteesta löytyvän älyvarusteen tulee auttaa tässä asiassa. Vívomove Trend auttaa sinua ylläpitämään hyvinvointiasi lukuisilla hyvinvointi- ja terveystyökaluilla, kuten Body Battery -energiaseurannan, sykeseurannan ja unenseurannan avulla. Kello sopii arkiliikkujasta tosiharrastajaan – olitpa sitten triathlonisti, pyöräilijä, juoksija, tenniksen pelaaja tai hiihtäjä, tässä kellossa on oleelliset ominaisuudet lajisi seurantaan. Arkikäytössä näet tarkkaa tietoa päivittäisestä aktiivisuudestasi. Seuraat helposti muun muassa askeliasi, kiipeämiäsi kerroksia, kulutettuja kaloreita ja tehominuuttejasi.

Pandora korut

Garmin Vívomove Trend -hybridiälykello ennakkomyynnissä nyt

Vívomove Trend on ainutlaatuinen hybridiälykello niin ulkonäön kuin ominaisuuksiensa puolesta. Kellon ideana on erinomaisen tyylikkyyden saavuttaminen kompromisoimatta nykyaikaisia ominaisuuksia, joista on tullut monelle jopa välttämättömyys. Tyylikäs uutuus on nyt ennakkotilattavissa myös meiltä! Kello toimitetaan helmikuussa.