Bloggaajien joululahjavinkit

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja on taas jokavuotisten lahjaostosten aika. Kaipaatko vielä lahjainspiraatiota? Entä mitä löytyy tänä vuonna omalta lahjatoivelistaltasi?

Kysyimme muutamalta yhteistyöbloggaajaltamme, mitkä tuotteet valikoimistamme olisivat heille mieluisimpia joululahjoja. Kokosimme lahjaideoista koosteen, josta voit napata parhaat lahjaideat suoraan pukinkonttiin.


Fitnessmalli 2016 Anna Korhonen - ANNA KOO

ANNA KOO kollaasi

Moikka! Olen Anna Koo, hyvinvointiblogaaja, liikunta-alan ammattilainen ja personaltrainer. Olen tullut tutuksi Fitnessmalli-kisan voittajana ja nyttemmin toimin organisaation kisakoordinaattorina. Monipuolinen treenaaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat joulun ohella suuria intohimojani! Pukin konttiin toivoisin itselleni seuraavaa…

Annan TOP 5 joululahjavinkit

 1. Daniel Wellington Classic Black "Daniel Wellington on klassikko. Kello, joka sopii tyyliin kuin tyyliin. Wellingtoneissa parasta on vaihdettavat rannekkeet ja klassinen tyyli. Olen nyt talvella ihastunut tähän uuteen, mustaan malliin, joka sopisi täydellisesti ruskean Wellingtonin rinnalle kellokokoelmaani."
 2. Suunto Spartan Sport Wrist HR Gold -sykemittari. 
"Samantapainen sykemittari minulta löytyy jo vaaleanpunaisena, eikä Suunnon kellot ole koskaan pettäneet. Todella tyylikäs muotoilu ja kultaiset yksityiskohdat tuovat kivasti naisellista vivahdetta sporttiseen tyyliin! "
 3. 
Michael Korsin kullanvärinen kello. "Tämä kello on ollut hankintalistallani jo pidemmän aikaa. Kello on vain yksinkertaisesti niin kaunis, ettei sen rinnalle muita koruja kaipaa. Sopii niin arkeen kuin juhlaankin."
 4. Polarin a370 -fitnessmittari. "Jokaisella naisella tulisi olla yksi sirompi sykemittari, joka on kiva laittaa, vaikka jooga-tunnille tai kevyelle päiväkävelylle. Polarin a370 sopii ihan arkityyliinkin. Siro ja kaunis."

 5. Thomas Sabon kaunis rannekoru
. "Thomas Sabon korut ovat aina kaunis ja edullinen vaihtoehto pukinkonttiin. Tämä siro rannekoru sopii myös sporttisemmallekkin tytölle. "

Suuret kiitokset Annalle lahjavinkeistä. Käy ihmeessä tutustumassa Annan blogiin tästä!Jari Autere - Metallisydän

metallisydän kollaasi

Jari Autere on omien sanojensa mukaisesti kuntosali-addikti, wannabe-kehonrakentaja, fitness-bloggaaja, isä ja supersankari. Autere pitää suosittua metallisydänblogia, jossa jaetaan tehokkaita treenivinkkejä ja fitness-inspiraatiota. Jari kertoi meille mitkä viisi tuotetta hän valitsisi joulutoivelistalleen meidän valikoimasta. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Jarin Metallisydän -blogiin

Jarin TOP 5 joululahjavinkit

 1. Suunto Spartan Ultra Copper Special Edition: 
’’Sykemittareiden kuningas, tämä kädessä urheilu-uskottavuus on taattu!’’ 
 2. Lumoava Soturi riipus 5704: 
’’Lumoava-sarjan soturi-sormus on sormessa kulkenut mukana jo pidempään, riipus olisi sille sopiva kaveri’’
 
 3. Batman Fidget Spinner: 
’’Ikuisen Batman-fanin must have, Batman-spinneri!’’

 4. Secrid Miniwallet: 
’’Lompakoksi tyylikäs musta Secrid on loistava valinta.’’

 5. Timberland Henniker II TBL14816JLBN/07
: ’’Timberlandin laatukenkiin yhdistettävä Timberland Henniker-kello tekee tällaisesta kaupunkilaisestakin miehen, joka kulkee omia polkujaan.’’

Kiitos Jarille hyvistä lahjaideoista!Miss Plus Size 2017 Marjaana Lehtinen - Paljon Rakastettavaa

Paljon rakastettavaa kollaasi

Mä olen Marjaana Lehtinen Miss Plus Size 2017, blogissani Paljon Rakastettavaa kirjottelen mun elämästä ja elämäntapamuutoksesta.

Oon tehnyt viime vuosina huiman elämäntapamuutoksen ja sen ansioista pudottanut painoa melkein 80kg. Osana mun muutosta ja motivaatiota on ollut urheilukellot ja niiden antama motivoiva palaute. Oon asettanut matkan varrella itselleni monia välitavoitteita ja tavoitteeseen päästyä olen palkinnut itseni. Keskisen Kellon kanssa tehtiin kaupat v. 2015 ihanasta Suunnon Ambit 3 Sport Sapphiresta kun vaakaan muodostui ensimmäisen kerran kaksi numeroinen luku. On muuten edelleen ehkä tyylikkäin Suunnon kello, vaikka nykyään Spartan omasta ranteesta löytyykin.

Olen positiivisen kehonkuvan puolesta puhuja, haluan omalla esimerkilläni näyttää ja motivoida muita löytämään liikunnanilon, itsensä hyväksymisen ja se kuuluisa sisäisen hehkun, mikä näkyy ja huokuu meistä ulos. Uskon vahvasti ettei lopulta ulkonäöllä ole mitään merkitystä puoleen tai toiseen, ellei ole myös sisältä kaunis! Voit tutustua blogiini osoittteessa https://paljonrakastettavaa.blogspot.fi/

Marjaanan TOP 5 joululahjavinkit

 1. Tommy Hilfiger 1781789 Carly -rannekello."Tyylikäs karkki, ihanan freesi ja keväinen väri. "
 2. Hugo Boss 1502412 -rannekello." Boss aina tyylikäs, ajaton ja varma valinta aikuiseen makuun."
 3. Michael Kors MK3779 -kello." Unelmakello! Elämässä pitää olla vähän strassia. Mitä enemmän strassia sen vähemmän stressiä <3"
 4. Garmin Vivoactive 3 White."Omasta kello kokoelmasta löytyy jo useampi Suunto ja Polar, mutta tätä Garminin kehuttua mallia haluaisin päästä kokeilemaan tosi toimissa."
 5. Mockberg Elise MO1601 -kello."Mockberg on siro ja aina tyylikäs valinta. Mockberg on ruotsalainen kellomerkki, jonka kellot sulattavat tyylitietoisen sydämen! Jos haluat erottua muista/massasta, valitse tämä kello."

Suuret kiitokset Marjaanalle lahjaideoista

Pieni hetki