Diesel DZ7125 Multi Movement rannekello

d:Massiivinen Diesel DZ7125 rannekello on ensimmäinen Dieselin supersuositun Mr. Daddy kellosarjan malli. Mr. Daddy mallien huikea tarina on siis saanut alkunsa juuri tästä mallista. Vaikka tämä kello olikin malliston ensimmäinen malli, niin se on säilyttänyt suosionsa. Mr. Daddy kellojen rungot ovat leveydeltään 57mm, ja nappien kanssa 65mm. Tämän kellon ranneke on musta, ja sen leveys on 28mm. Voit asettaa kellon käymään 4 eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on 3 viisarinäyttö sekä yksi digitaalinen näyttö! Kellosta löytyy myös ajanotto sekä päivyri ominaisuudet. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 3248

;
385,00 €
    • Diesel DZ7125 Multi Movement rannekello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ7125 Multi Movement rannekello

Diesel DZ7125 Multi Movement rannekello

Tuotekoodi: 3248

Diesel DZ7125 Multi Movement rannekello 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

385,00 €

Tuotekuvaus

Massiivinen Diesel DZ7125 rannekello on ensimmäinen Dieselin supersuositun Mr. Daddy kellosarjan malli. Mr. Daddy mallien huikea tarina on siis saanut alkunsa juuri tästä mallista. Vaikka tämä kello olikin malliston ensimmäinen malli, niin se on säilyttänyt suosionsa. Mr. Daddy kellojen rungot ovat leveydeltään 57mm, ja nappien kanssa 65mm. Tämän kellon ranneke on musta, ja sen leveys on 28mm. Voit asettaa kellon käymään 4 eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on 3 viisarinäyttö sekä yksi digitaalinen näyttö! Kellosta löytyy myös ajanotto sekä päivyri ominaisuudet. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 3248
Brändi Diesel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 57 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7125

Pieni hetki