Diesel DZ7125 Multi Movement rannekello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ7125 Multi Movement rannekello

385,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
3248

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Massiivinen Diesel DZ7125 rannekello on ensimmäinen Dieselin supersuositun Mr. Daddy kellosarjan malli. Mr. Daddy mallien huikea tarina on siis saanut alkunsa juuri tästä mallista. Vaikka tämä kello olikin malliston ensimmäinen malli, niin se on säilyttänyt suosionsa. Mr. Daddy kellojen rungot ovat leveydeltään 57mm, ja nappien kanssa 65mm. Tämän kellon ranneke on musta, ja sen leveys on 28mm. Voit asettaa kellon käymään 4 eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on 3 viisarinäyttö sekä yksi digitaalinen näyttö! Kellosta löytyy myös ajanotto sekä päivyri ominaisuudet. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Lisätietoja
SKU 3248
Brändi Diesel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 57
Rungon leveys 57 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7125

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.