Diesel Mr. Daddy DZ7193 Rannekello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel Mr. Daddy DZ7193 Rannekello

399,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
3513

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Mustanpuhuva ja massiivinen Diesel DZ7193 Multi Movement rannekello on yksi suosituimmista Diesel Mr. Daddy kellomalliston tuotteista. Tämän rajun näköisen kellon mustaksi pinnoitetun rungon leveys on 57mm ja nappien kanssa 65mm. Mustan nahkarannekkeen leveys on 28mm. Tämä kello huomataan varmasti, joten puheenaiheen keksiminen ei ole vaikeaa. Kello voidaan asettaa käymään neljän eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on kolme viisarinäyttöä sekä yksi digitaalinen näyttö! Kellosta löytyy ajanotto sekä päivyri. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Ennenkuin lisäät tuotteen ostoskoriin, valitse ilmainen kaiverrus. Tämän jälkeen voit valita kaiverruksessa käytettävän tekstityylin ja kirjoittaa kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! 

Lisätietoja
SKU 3513
Brändi Diesel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 57
Rungon leveys 57 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Musta
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7193

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.