Diesel DZ7246 Mr. Daddy

d:Muodikas pronssisella rungolla varustettu Diesel DZ7246 Mr. Daddy on komea ilmestys ranteessasi. Kellon pelkkä runko on leveydeltään 57mm ja nappien kanssa huikeat 65mm. Ruskea 24mm leveä nahkarannekke viimeistelee kellon tyylikkään ja uniikin ulkonäön. Kello voidaan asettaa käymään 4 eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on 3 viisarinäyttö sekä yksi digitaalinen näyttö! Kellossa on myös ajanotto-ominaisuus sekä päivyri. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaten Kaunolla Vanessa 

Sku: 7320

;
399,00 €
    • Diesel DZ7246 Mr. Daddy on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ7246 Mr. Daddy

Diesel DZ7246 Mr. Daddy

Tuotekoodi: 7320

Diesel DZ7246 Mr. Daddy 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

399,00 €

Tuotekuvaus

Muodikas pronssisella rungolla varustettu Diesel DZ7246 Mr. Daddy on komea ilmestys ranteessasi. Kellon pelkkä runko on leveydeltään 57mm ja nappien kanssa huikeat 65mm. Ruskea 24mm leveä nahkarannekke viimeistelee kellon tyylikkään ja uniikin ulkonäön. Kello voidaan asettaa käymään 4 eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on 3 viisarinäyttö sekä yksi digitaalinen näyttö! Kellossa on myös ajanotto-ominaisuus sekä päivyri. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7320
Brändi Diesel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 57 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Väri Musta, Ruskea
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7246

Pieni hetki