Diesel Square Daddy DZ7285 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel Square Daddy DZ7285

399,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
12501

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Millainen on kello, johon voi asettaa neljä eri kellonaikaa, on massiivinen ja henkeäsalpaavan erilainen? Vastaus on tietenkin Dieselin Square Daddy DZ7285. Se on kello, joka ei jää huomaamatta! Jos ostat kellon, niin samanlaista tuskin tulee Suomen maassa vastaan, rannekelloa on tähän mennessä tuotu vain 2 kappaletta Suomeen, joista molemmat ovat meillä myynnissä. Kellon runko on leveydeltään 54mm (eli ISO) ja rannekkeen leveys on 24mm. Kellossa on todella tyylikäs sinisenä heijastava lasi, joka tuo kellon uniikkiin ulkonäköön viimeisen silauksen!  Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

Lisätietoja
SKU 12501
Brändi Diesel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 54
Rungon leveys 54 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Musta
Väri Musta, Ruskea
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7285

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.