Gant W10783 Windsor Chrono

d:Miesten Gant W10783 Windsor Chrono rannekello tyylikkäillä roomalaisilla indekseillä, ajanottotoiminnolla ja päivyrillä. Tämä elegantti rannekello sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kellon rungon leveys on 42mm ja paksuus 10mm. Teräsrannekkeen leveys on 22mm. Gant kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Asiakkaan toivomuksesta kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa   

Sku: 6596

;
259,00 €
    • Gant W10783 Windsor Chrono on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Gant W10783 Windsor Chrono

Gant W10783 Windsor Chrono

Tuotekoodi: 6596

Gant W10783 Windsor Chrono 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

259,00 €

Tuotekuvaus

Miesten Gant W10783 Windsor Chrono rannekello tyylikkäillä roomalaisilla indekseillä, ajanottotoiminnolla ja päivyrillä. Tämä elegantti rannekello sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kellon rungon leveys on 42mm ja paksuus 10mm. Teräsrannekkeen leveys on 22mm. Gant kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Asiakkaan toivomuksesta kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 6596
Brändi GANT
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Musta
Takuu 2 vuotta
mpn W10783

Pieni hetki