Gant W70232 Slayton

d:Miesten Gant Slayton W70232 rannekello ajanottotoiminnolla ja päivyrillä. Tämä tyylikäs harmaatauluinen rannekello sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kellon rungon leveys on 43mm ja paksuus 13mm. Nahasta valmistetun ruskean rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 22mm. Gant kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Asiakkaan toivomuksesta kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa   

Sku: 7535

;
259,00 €
    • Gant W70232 Slayton on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Gant W70232 Slayton

Gant W70232 Slayton

Tuotekoodi: 7535

Gant W70232 Slayton 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

259,00 €

Tuotekuvaus

Miesten Gant Slayton W70232 rannekello ajanottotoiminnolla ja päivyrillä. Tämä tyylikäs harmaatauluinen rannekello sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kellon rungon leveys on 43mm ja paksuus 13mm. Nahasta valmistetun ruskean rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 22mm. Gant kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Asiakkaan toivomuksesta kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7535
Brändi GANT
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Ruskea
Takuu 2 vuotta
mpn W70232

Pieni hetki