Gant W70233 Slayton

d:Miesten Gant Slayton W70233 rannekello ajanottotoiminnolla ja päivyrillä. Tämä tyylikäs tummanharmaatauluinen rannekello sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kellon rungon leveys on 43mm ja paksuus 13mm. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 22mm. Gant kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Asiakkaan toivomuksesta kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa   

Sku: 6591

;
289,00 €
    • Gant W70233 Slayton on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Gant W70233 Slayton

Gant W70233 Slayton

Tuotekoodi: 6591

Gant W70233 Slayton 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

289,00 €

Tuotekuvaus

Miesten Gant Slayton W70233 rannekello ajanottotoiminnolla ja päivyrillä. Tämä tyylikäs tummanharmaatauluinen rannekello sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kellon rungon leveys on 43mm ja paksuus 13mm. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 22mm. Gant kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Asiakkaan toivomuksesta kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 6591
Brändi GANT
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Harmaa, Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn W70233

Pieni hetki