Garmin Approach G3 Golf -tietokone -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Approach G3 Golf -tietokone

Ei varastossa

SKU: 8000

Paranna peliäsi kestävällä, vesitiiviillä Approach G3-golflaitteella, jossa on kosketusnäyttö ja tuhansia esiladattuja golfkenttien karttoja. Approach-laitteen herkkä GPS-vastaanotin mittaa yksittäisten lyöntien pituuden ja näyttää tarkan etäisyyden väylille, esteille ja viheriöille. Hiukan Approach G5 -mallia pienempi ja kevyempi Approach G3 on erinomainen vaihtoehto, jos haluat kävellä koko kentän läpi. Approach G3 on yhtä kestävä kuin isoveljensä, mutta se keventää kuormaasi riippumatta siitä, miten liikut kentällä. Laitteelle myönnetään kahden vuoden takuu.

Approach näyttää ja päivittää tarkan sijaintisi upean yksityiskohtaisissa, esiladatuissa Euroopan kenttäkartoissa. Approachin erittäin herkkä GPS-vastaanotin osoittaa sijaintisi tarkasti, eikä sinun tarvitse enää arvailla. Approach päivittää sijaintisi automaattisesti liikkuessasi, joten tiedät etäisyydet aina. Et tarvitse tilauksia tai määritysmaksuja, ja Approach on USGA-sääntöjen mukainen. Olemme myös lisänneet kenttäkarttoihin puuston tietoja. Puusto voi aiheuttaa ongelmia joillekin pelaajille, ja toiset pelaajat taas saattavat käyttää puustoa strategisesti suunnitellessaan seuraavia lyöntejä. Tämä ominaisuus lisätään yhä uusille Yhdysvaltojen ja Kanadan kentille säännöllisten päivitystemme yhteydessä.

Haluatko mitata etäisyyksiä seuraavaa lyöntiäsi varten? Kun kosketat mitä tahansa kohtaa auringonpaisteessa luettavissa olevassa näytössä, Approach näyttää etäisyyden siihen tarkasti—viheriöön, esteeseen, laskeutumisalueeseen tai viheriön etu-, taka- ja keskikohtaan. Approachin viheriönäkymässä näet lipputangon tarkasti. Lähennä viheriötä napauttamalla lippua kartassa—sen jälkeen voit vetää lipun kohtaan, jossa näet sen ja etäisyytesi siihen tarkasti.

Approach toimii myös neljän pelaajan digitaalisena pistetaulukkona. Pelin jälkeen voit tallentaa pisteet tietokoneeseen kotonasi ja tarkastella niitä. Lisäämme karttatietoihimme ajoittain uusia kenttiä ja lisäksi päivitämme ja kehitämme Approach G3:n kenttäkarttoja.

SKU 8000
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta