Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition pehmeän kullansävyinen ruostumaton teräs ja vaaleanharmaa nahkaranneke 010-02776-30

Kysy tarjousta
1 089,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 2)
SKU
57705

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition 010-02776-30 - huippuluokan akunkestoa

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition pehmeän kullansävyinen ruostumaton teräs ja vaaleanharmaa nahkaranneke 010-02776-30 on suunniteltu jatkuvaan, jokapäiväiseen käyttöön. Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar pehmeän kullansävyinen ruostumaton teräs -urheilukellon edistyksellisten harjoittelutoimintojen, jatkuvan hyvinvoinnin seurannan ja LED-taskulampun avulla voit ylittää omat rajasi entistä helpommin. Kello on varustettu naarmuuntumista kestävällä Power Sapphire™ -aurinkolatauslasilla, jonka ansiosta akku kestää jopa 14 päivää älykellotilassa ja GPS:n kanssa Expedition-tilassa peräti 43 päivää, kun kelloa käytetään päivittäin 3 tuntia suorassa auringonpaisteessa. Pakkauksen mukana toimitetaan myös Tundra-sävyinen silikoniranneke!

Ruostumaton teräsrunko, naarmuuntumista kestävä lasi ja tarkka sykeanturi – täydellinen kumppani aktiiviselle elämälle

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition 010-02776-30 -mallissa on 42 mm leveä pehmeän kullansävyinen ruostumaton teräsrunko ja vaaleanharmaa nahkaranneke. Koska kellossa on naarmuuntumista kestävä Power Sapphire -lasi, on se erinomainen valinta kovaan käyttöön niin vaelluksille kuin ulkoiluun. Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition Soft Gold Stainless Steel Limestone Leather Band 010-02776-30 -urheilukello on urheilullisesti muotoiltu laite, jossa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja kestävyys. Kellossa on aurinkolatautuva MIP-näyttö, joka takaa selkeän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Responsiivinen kosketusnäyttö ja käytännölliset painikkeet tarjoavat helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Rungon valmistuksessa on lisäksi käytetty kuitulujitettua polymeeriä, joka tekee kellosta kevyen ja kestävän. Kello on läpäissyt tiukat testit, joiden avulla se on todettu lämmön-, iskun- ja vedenkestäväksi Yhdysvaltain armeijan standardien mukaisesti.

Garmin Fenix 7S Pro -urheilukello on varustettu uuden sukupolven (Gen 5) sykeanturilla, joka tarjoaa sinulle entistä tarkempaa suoritustietoa kaikissa urheilulajeissa. Sykeanturi on suunniteltu optimoimaan suorituksesi ja auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaammin. Olipa kyseessä juoksu, pyöräily, uinti tai mikä tahansa muu laji, tämä sykekello antaa sinulle arvokasta tietoa kehityksestäsi ja auttaa sinua viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle.

Fenix 7S Pro -mallin uudet ominaisuudet

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition pehmeän kullansävyisellä teräsrungolla tarjoaa monipuolisen valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin aktiiviselle elämäntavalle. Se on suunniteltu tarjoamaan laadukasta ja monipuolista seurantaa sekä edistämään harjoittelusi tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

 • Kellossa on integroitu taskulamppu, jossa on säädettävä valo hämärässä treenaamista varten. Lisäksi juoksutahdin mukaan vilkkuva valo parantaa näkyvyyttä yöaikaan, varmistaen turvallisen harjoittelun.
 • Hill Score -toiminto mittaa kykyä juosta ylämäkeen ja arvioi edistymistä ajan kuluessa, hyödyntäen VO2max-arvoa ja harjoitushistoriaa. Mittaamalla juoksuvoimaa jyrkissä nousuissa ja juoksukestävyyttä pitkillä nousuilla, tämä toiminto arvioi pistemäärän, joka perustuu pitkän aikavälin suorituskykyyn.
 • Endurance Score -toiminto mittaa kestävyyttä ja näyttää, miten harjoittelu vaikuttaa yleiseen kestävyyteen eri lajeissa. Dynaamisessa mittauksessa hyödynnetään monia eri tekijöitä, kuten VO2max-arvoa, lyhyen/pitkän aikavälin harjoitusrasitusta ja muita tekijöitä, jotta pystytään arvioimaan kunnon kehittymistä paremmin kuin pelkkää VO2max-arvoa seuraamalla.
 • Jet Lag -avustin auttaa minimoimaan aikaerorasituksen vaikutuksia tarjoamalla vinkkejä valon määrästä, unirytmistä ja harjoittelusta.
 • Juoksuteho ranneanturin avulla: voit tarkkailla tehon jakautumista juoksualustaan ja hallita rasitusta tehokkaammin. Nyt juoksuteho on mahdollista nähdä suoraan rannekellosta ilman erillisiä lisävarusteita.
 • Uusia urheilulajeja: urheilukello tarjoaa myös laajaa lajien seurantaa ja esiladattuja lajiprofiileja eri lajeihin, mukaan lukien joukkuelajit, kuten jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo ja mailapelit.
 • Voit täydentää kelloasi Outdoor Maps+ -tilauksella, joka tarjoaa premium-karttoja (ainoastaan Yhdysvalloissa) ja satelliittikuvia (koko maailma) suoraan kelloon ladattuna.

Urheilukello, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia

Pehmeän kullansävyisellä teräsrungolla varustettu Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition -urheilukello on huippuluokan laite, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia aktiivisille liikkujille. Sen Edessä reitillä -ominaisuus mahdollistaa reittipisteiden lisäämisen, jolloin käyttäjä voi helposti nähdä ennalta tallennetut reittipisteet matkallaan. Laite tarjoaa myös maksuttomia harjoitussuunnitelmia Garmin Coachin ja mukautuvan valmennuksen avulla, kattavat harjoittelutiedot kuten VO2maxin ja harjoitusrasituksen sekä reaaliaikaiset tiedot. Kello arvioi käyttäjän juoksuvauhdin eri matkoilla ja tarjoaa kilpailustrategian suunnitteluun GPS-pohjaisen vauhtiopastuksen PacePro-toiminnon avulla. Se myös näyttää reaaliaikaisesti nykyiset ja tulevat nousut ladatulla reitillä ClimbPro-ominaisuuden avulla. Garmin Fenix 7S Pro tarjoaa myös päivittäisiä harjoitusehdotuksia, palautumisavustimen, HIIT-harjoitusten seurannan ja animoidut harjoitukset eri liikuntamuotoihin. Lisäksi se sisältää ominaisuuksia eri harrastuksiin, kuten vapaalaskuun, lumilautailuun, maastohiihtoon, lainelautailuun ja maastopyöräilyyn. Laite tarjoaa myös tarkat kartat eri aktiviteetteja varten, kuten topo-kartat, Skiview™-kartat laskettelua varten ja golfkenttäkartat. Garmin Fenix 7S Prossa on myös käteviä ominaisuuksia reitin navigointiin, kuten NextFork™-opastus ja rengasreittiopastus, sekä auringonnousu- ja auringonlaskuwidget, jotka auttavat reitin suunnittelussa. Lisäksi se seuraa terveydentilaa unen seurannan, sykevälivaihtelun, happisaturaation seurannan ja stressitason seurannan avulla. Kokonaisuutena Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition -urheilukello on monipuolinen ja edistyksellinen laite, joka auttaa käyttäjää seuraamaan ja kehittämään kuntoa eri liikuntamuodoissa sekä ymmärtämään kehon palautumista ja terveydentilaa.

Garmin Fenix 7S Pro -urheilukello tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan harjoittelua ja seuraamaan terveyttä. Kellossa on Health Snapshot™ -toiminto, jonka avulla voi tallentaa ja jakaa terveyteen liittyviä tietoja terveydenhuoltohenkilöstölle. Lisäksi se tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia korkeaan ilmanalaan ja kuumaan ilmastoon sopeutumiseen, älykkäitä ilmoituksia puhelimesta, musiikin kuuntelua suosikkisovellusten kautta, Garmin Pay™ -lähimaksun, turvallisuus- ja seurantaominaisuudet, pörssikurssien seurannan sekä Connect IQ™ -kaupan kellosta löytyville lisäsovelluksille. Lisäksi kello tarjoaa ominaisuuksia, jotka auttavat optimoimaan harjoittelua, kuten kuormitussuhteen seuraamisen, korkeaan ilmanalaan sopeutumisen parantamisen, esteratakilpailun suoritusten seurannan ja mukautuvan valmennuksen, joka tarjoaa räätälöityjä harjoituksia suorituskyvyn ja palautumisen mukaan.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 42 x 42 x 14,1 mm
 • Rungon ja kehän materiaali: titaani ja kuitulujitteinen polymeeri
 • Kellonlasi: naarmuuntumista kestävä Power Sapphire™ -aurinkolatauslasi
 • Näytön koko ja tarkkuus: 1.2” transflektiivinen MIP, 240 x 240 px
 • Ranneke: nahka
 • Rungon paino: 42 g
 • Muisti: 32 GB
 • Akunkesto: Älykello-tila: jopa 11 päivää (14 päivää aurinkolatauksella) / Vain GPS: jopa 37 tuntia (46 tuntia aurinkolatauksella) / Expedition GPS: Jopa 26 päivää (43 päivää aurinkolatauksella)
 • Vesitiiviys: 10 ATM
 • Langattomat yhteydet: BLUETOOTH®, ANT+® ja Wi-Fi®

Pakkauksen mukana toimitetaan: Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition pehmeän kullansävyinen ruostumaton teräs ja vaaleanharmaa nahkaranneke 010-02776-30 -urheilukello, Tundra-sävyinen silikoniranneke, USB-C lataus-/datajohto ja käyttöohjeet.

Lisätietoja
SKU 57705
Brändi Garmin
Rungon leveys 42 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Nahka
Rungon väri Kulta
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Beige
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02776-30

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.