Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Huawei Watch 3 Active Brown 55026819

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 249.00 €
Normaalihinta: 398.90 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 249.00 €

Ei varastossa

SKU: 49017

Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 - Koe uuden ajan innovatiivinen älykello

Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 on tyylikäs, moderni älykello, joka on varustettu ainutlaatuisella muotoilulla, eSIM-teknologialla, pitkällä akunkestolla ja ainutlaatuisella, erittäin herkällä 1,43 tuuman värikkäällä AMOLED-näytöllä. Älykellon käyttö ei koskaan ole ollut sujuvampaa, ja vain yksi hipaisu oikealle herättää kellon näytön henkiin ja saat käyttöösi laajan määrän erilaisia ominaisuuksia, jotka on helppo räätälöidä juuri omia tarpeita vastaaviksi. Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 takaa, ettet tarvitse enää turhaa selaamista tai navigointia kiireen keskellä, ja kellon käyttöliittymä on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi käyttää. Näyttö tukee pyyhkäisyä ylös, alas, vasemmalle ja oikealle sekä painamisen ja pitkän painamisen komentoja, ja kellon rungossa lisänä oleva pyörivä painike tunnistaa eri painallusvoimakkuudet, joihin kello vastaa värähtelyllä, joten painikkeen ja herkän näytön ansiosta Huawei Watch 3:n käyttö on täysin sujuvaa ja mutkatonta – etkä tarvitse mukaasi enää edes puhelinta. eSIM-teknologian ansiosta voit vastaanottaa ja vastata puheluihin suoraan ranteestasi, ja käyttää kellon huippulaatuista kaiutinta ja mikrofonia puheluiden vastaanottamiseen, tai vastavuoroisesti voit parittaa kellon yhdessä langattomien bluetooth-kuulokkeiden kanssa. Kellolasin kaareva muoto, sulava täysteräksinen runkorakenne ja pitkä kolmen päivän akunkesto* takaavat, että Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 istuu saumattomasti ranteessasi näyttäen aina tyylikkäältä – ja aina vaivattomasti.

Hyvinvointiominaisuudet kätevästi ranteessasi

Urheilu- ja hyvinvointiominaisuudet kuuluvat saumattomasti älykelloihin. Olemme tottuneet tarkastamaan askeleemme, aktiivisuutemme ja sykkeemme kellosta, ja siitä on tullut tärkeä osa terveytemme seuraamista. Valitessasi Huawei Watch 3 -älykellon saat käyttöösi 100 urheilulajia ja laajan määrän sensoreita, jotka seuraavat päiväsi kulkua helposti ja tarkasti suoraan ranteestasi. Kellon teknologia tunnistaa kuusi yleisintä urheilulajia automaattisesti, joten sinun ei tarvitse enää ilmoittaa kellolle, kun on aika harjoitella, mikä tekee treenaamisesta sujuvaa ja mutkatonta.

Riippumatta siitä mikä lajisi on, Huawei Watch 3 tarjoaa jopa 100 urheilulajia, joista on helppo valita omasi. Kirjaudu sisään puhelimestasi Huawei Health-sovellukseen ja määritä juuri sinulle sopivat tavoitteet oli sitten kyse kaloreista, kilometreistä tai askeleista. Näin varmistat, että pääset varmasti haluamiisi tavoitteisiin ja kello toimii helppona motivaatioina liikkumiseen. Jos kaipaat tukea harjoittelusi tueksi, Huawei Health tarjoaa valmiita harjoittelusuunnitelmia, joilla pääset kätevästi alkuun. Huawei Health sovelluksessa löydät muun muassa valmiita juoksuharjoituksia. Mikäli kaipaat haastetta, voit haastaa kaverisi ja itsesi useisiin eri urheilusuorituksiin. Huawei Health tarjoaa eri kestoisia ja eri lihasryhmille tarkoitettuja haasteita, joilla motivoit itsesi ja kaverisi liikkumaan, ja pääset varmasti haluamiisi tuloksiin. Samalla kun treenaat, kellon sensorit seuraavat tarkasti etenemistäsi. Huawei Watch 3 sisältää optisen sykesensorin, gyroskoopin, ilmanpainesensorin, lämpötilasensorin, geomagneettisen sensorin sekä ympäristön valotunnistinsensorin. Lisäksi Huawei Watch 3 tukee GPS:ää ja GNSS-järjestelmää, joten voit sujuvasti liikkua myös ulkoilmassa, myös hieman tuntemattomammassa ympäristössä.

Nauti vaivattomuudesta

Monen älykellon ongelma piilee siinä, että niiden mukana on aina kannettava kännykkää. Varsinkin salilla ja ulkona liikkuessa turhan tavaran mukana kantaminen saattaa tuntua työläältä, ja siksi Huawei Watch 3 on varustettu eSIM-teknologialla. Sinun tarvitsee vain aktivoida palvelu omalla operaattorillasi ja saat käyttöösi puhelut suoraan ranteeseesi. Huawei Watch 3 on varustettu mikrofonilla ja kaiuttimella, joten voit helposti vastata puheluihin ja olla tavoitettavissa 24/7 ilman puhelinta. Vastaanotat myös helposti viestit, sosiaalisen median ilmoitukset sekä kalenteri-ilmoitukset suoraan ranteeseesi, ja pysyt aina ajan tasalla. Kellon suurelta AMOLED-näytöltä on helppo lukea kaikki haluamasi ilmoitukset, ja pystyt helposti valitsemaan sovelluksessa mitkä ilmoitukset haluat saada ja mitkä jättää pois. Kellon kaareva 3D-näyttö on erittäin tarkka ja vastaa kosketukseen välittömästi, joten kellon käyttö on vaivatonta. Samalla tyylikkäästi muotoiltu, sileä ja kevyt teräsrunko istuu kaikkiin tyyleihin ja on helppo yhdistää lempiasusteiden kanssa. Kellon ilme on myös helppo mukauttaa täysin omanlaiseksi, ja Watch 3 tarjoaa suuren määrän juuri omaan tyyliin sopivia staattisia tai animoituja näyttötauluja.

Paitsi räätälöitävissä, Huawei Watch 3-älykello on varustettu pitkällä kolmen päivän akunkestolla, joka on helppo pidentää jopa 14 vuorokauteen ultra-virransäästötilaa käyttämällä. Kelloa ei tarvitse olla lataamassa joka päivä, vaan voit olla varma virran riittävyydestä kaikissa tilanteissa ja ladata kelloa kun se sopii sinulle parhaiten.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot:

 • 1,43” tuuman AMOLED-kosketusnäyttö ja erillinen painike,
 • 4G eSIM-palvelu, mahdollisuus vastaanottaa puhelut ja muut älykkäät ilmoitukset,
 • 30 esiasennettua kellotaulua, joista osa animoitu,
 • Akunkesto n. 3 päivää, virransäästötilassa jopa 14 vuorokautta*,
 • 100 harjoittelutilaa, mukaan lukien 19 ammattitilaa sisä- ja ulkourheiluun ja 85 mukautettua tilaa,
 • Kuuden yleisimmän urheilulajin automaattinen tunnistus,
 • Esiasennettuna AppGallery, josta mahdollista ladata kolmannen osapuolen sovelluksia,
 • Huawei Health-sovellus tarjoaa valmiita kuntoharjoituksia ja kuntohaasteita,
 • Teräsrunko ja ruskea nahkaranneke,
 • Koko: 46,2 mm × 46,2 mm × 12,15 mm,
 • Paino: 54 grammaa (ilman ranneketta)
 • Muisti: 16 Gt ROM, 2 Gt RAM,
 • Bluetooth: Bluetooth taajuus: 2,4 GHz, BT 5.2 (tukee BLE/BR),
 • Sensorit: kiihtyvyyssensori, gyroskooppi, geomagneettinen sensori, optinen sykesensori, ympäristön valotunnistin, ja ilmanpainesensori,
 • GPS + GLONASS + Galileo + Beidou,
 • Mikrofoni ja kaiutin puheluiden vastaanottamista varten,
 • Vedenkestävyys: 5 ATM,
 • Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus: Android 6.0 tai uudempi, iOS 9 tai uudempi,

*Todettu testi-olosuhteissa. Todellinen akunkesto saattaa vaihdella.

SKU 49017
Brändi Huawei
Rungon leveys 46 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Nahka
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 55026819