Huawei Watch Fit SE Forest Green

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 69.00 €
Normaalihinta: 99.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 99.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 58798
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Huawei Watch Fit SE Forest Green -älykello on täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja älykkäitä toimintoja. Tämä huippuluokan urheilukello ei pelkästään täydennä tyyliäsi, vaan myös antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää paremmin kuntoasi ja terveydentilaasi.

Älykkäästi suunniteltu ja kirkas värinäyttö

Kellon tyylikäs ja kevyt muotoilu sopii kaikkiin tilanteisiin. Sen ohut runko ja silikoniranneke istuvat mukavasti ranteeseesi. Huawei Watch Fit SE Forest Green on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa, ja sen 5 ATM:n vedenkestävyys takaa sen, että se pysyy mukana myös vedellä maustetuissa seikkailuissa. Kellon 1.64 tuuman AMOLED-värinäyttö tarjoaa uskomattoman tarkan ja värikylläisen katselukokemuksen. Kellon resoluutio 456 x 280 px ja 70% näytön suhde runkoon takaavat, että kaikki näyttää hyvältä. Näytön kirkkautta voi säätää helposti eri valaistusolosuhteisiin sopivaksi, ja voit valita, onko näyttösi aina päällä vai ei.

Hyvä akunkesto

Huawei Watch Fit SE tarjoaa jopa 6-9 päivää kestävää akunkestoa. Mikäli käytössäsi on AOD (aina päällä oleva näyttö), akunkesto on noin 3 päivää. Vain 5 minuutin pikalatauksella voit saada akun kestämään jopa koko päivän. Täyden latauksen saavuttamiseksi riittää, kun lataat älykelloasi 45 minuutin ajan.

Sykkeenmittaus ja unen seuranta

Huawei Watch Fit SE Forest Green pitää sinut aina ajan tasalla sydämesi tilasta. Se seuraa sykettäsi jatkuvasti ja antaa hälytyksen, jos huomaa sykkeesi nousevan liian korkealle tai laskeneen liian alas. Voit myös mitata sykkeesi manuaalisesti tarpeen mukaan. Hyvän unen merkitystä ei voi aliarvioida, ja Huawei Watch Fit SE Forest Green auttaa sinua parantamaan yöunesi laatua. Sen TruSleep™-ominaisuus tunnistaa eri univaiheet ja tarjoaa sinulle arvokasta tietoa unenlaadustasi. Unen seurannan tarkkuus on parantunut, joten voit luottaa siihen, että saat oikeaa tietoa unirytmeistäsi.

Monipuoliset liikuntatilat

Olipa sitten juoksija, pyöräilijä tai uintiharrastaja, Huawei Watch Fit SE Forest Green tukee sinua monenlaisissa harjoituksissa. Kellon mukana tulee yli 100 erilaista harjoitustilaa, ja voit seurata harjoituksiasi tarkasti. GPS-paikannuksen avulla voit seurata ulkona liikkumiasi reittejä.

Kätevät ilmoitukset

Kello pitää sinut ajan tasalla tärkeistä tapahtumista. Se tukee saapuvien puheluiden ja viestien ilmoituksia, joten voit pysyä yhteydessä ilman, että sinun tarvitsee kaivaa puhelinta taskustasi. Voit myös hallita musiikin toistoa suoraan kellosta.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 46 x 30 x 10,7 mm
 • Rungon materiaali: kestävä polymeeri
 • Rannekkeen materiaali: silikoni
 • Rannekkeen pituus: 130 - 210 mm
 • 1.64” AMOLED-värinäyttö
 • Paino: 21 g
 • GPS
 • Akunkesto: normaalissa käytössä 6-9 päivää
 • Kosketusnäyttö
 • Vesitiiviys: 5 ATM
 • Yhteensopivuus: Android 6.0 tai uudempi ja iOS 9.0 tai uudempi
SKU 58798
Brändi Huawei
Rungon leveys 30 mm
Lasi Muovi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 130 - 210 mm
Rannekkeen väri Vihreä
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 55020BEE