Huawei Watch GT4 46mm Elite Edition Stainless Steel

Huawei Watch GT4 -kello on yhteensopiva niin Android- kuin iOS-laitteiden kanssa. (Android 6.0 tai uudempi - iOS 9.0 tai uudempi).

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 299.00 €
Normaalihinta: 369.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 299.00 €

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 59209

Huawei Watch GT4 46mm Elite Edition Stainless Steel

Huawei Watch GT 4 46mm Elite Edition Stainless Steel -kellossa yhdistyvät monipuoliset kunto, terveys- ja elämäntapaominaisuudet sekä päivittäiseen käyttöön, että ammattitreeneihin. Kellossa on hopeanvärinen 46 mm leveä ja 11 mm paksu runko, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sen kirkas 1.43” AMOLED-näyttö tukee sekä kosketus- että liukueleitä. 20 mm leveä hopeanvärinen ruostumaton teräsranneke sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 140-210 mm. Huawei Watch GT 4 on vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti, joten voit käyttää sitä huoletta esimerkiksi uima-altaassa. Kellon pitkäkestoinen akku kestää jopa kaksi viikkoa normaalissa käytössä, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin aktiivisille ihmisille, jotka haluavat seurata terveyttään ja pysyä liikkeessä ilman jatkuvaa akun lataamista. Suuremmalla käytöllä akku kestää noin 7 päivää. Kustomoi oma kellotaulusi hyödyntämällä Huawei Health -sovelluksen kellotaulukauppaa, jossa on lähes 10 000 erilaista kellotaulua. Huawei Watch GT4 -kello on yhteensopiva niin Android- kuin iOS-laitteiden kanssa. (Android 6.0 tai uudempi - iOS 9.0 tai uudempi).

Perusominaisuudet

Huawei Watch GT 4 46mm Elite Edition Stainless Steel tukee langatonta latausta ja toimii kaksi viikkoa kevyessä käytössä täyden latauksen jälkeen. Voit käyttää Huawei-puhelinta käänteiseen lataamiseen, kun laturia ei ole saatavilla. Huawei Watch GT4 tukee Kalenteri-sovellusta ja voit synkronoida kalenteritiedot puhelimestasi. Kellon voi yhdistää Bluetoothin kautta puheluita varten; tallenna perheesi, ystäviesi ja työtovereiden yhteystiedot kellon muistiin. Huawei Watch GT4 -kellossa on sisäänrakennettuna GPS, joka tarjoaa tarkan paikannuksen. Jos sattumoisin eksyt lenkilläsi, voit kytkeä päälle paluureitin ja reaaliaikaisen ääniavustuksen, jotka johdattavat sinut turvallisesti takaisin tutulle reitille. Kello laskee navigointietäisyyden ja näyttää jäljellä olevan etäisyyden ja arvioidun saapumisajan. Kellossa on barometri ja kompassi, jotta voit nauttia ulkoilmasta entistä enemmän. Yhdistä puhelimesi kellon Remote Shutter -sovellukseen, jonka jälkeen vain napauta kellon valokuvauskuvaketta ottaaksesi kuvia puhelimesi kameralla. Weather-sovellus näyttää sinulle tiedot kuun vaiheista, vuoroveden muutoksista ja auringonnousun ja -laskun ajasta.

Liitä Huawei Watch GT 4 pariksi puhelimesi kanssa, niin voit ohjata kellon musiikin toistoa puhelimellasi. Halusitpa vaihtaa kappaleita tai säätää äänenvoimakkuutta, voit tehdä kaiken kellossa. Voit myös synkronoida musiikkia puhelimestasi kelloosi ja tallentaa jopa noin 500 MP3-kappaletta kelloosi, sekä yhdistää kellosi Bluetooth-kuulokkeisiin tai käyttää kaiutintilaa kappaleiden toistamiseen. Näiden ominaisuuksien avulla voit nauttia offline-musiikista silloin, kun puhelintasi ei ole kätevää kantaa mukana, esimerkiksi ollessasi liikkeellä tai harjoitellessa. (Offline-musiikkituki ei saatavilla iOS-puhelimissa).

Fitness ja kuntoilu

Seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi Huawei Watch GT4 46mm Elite Edition Stainless Steel -kellon useilla eri ominaisuuksilla! Automaattinen harjoituksen tauko/jatkaminen takaa helpon käyttökokemuksen ilman pysähdyksiä. Ansaitse ja seuraa tavoitemitaleja uusilla Activity-renkailla, jotka kannustavat liikkumaan älykkäillä harjoitusehdotuksilla. Huawei Watch GT4 -kellolla laadit omat juoksusuunnitelmat, mukautetut kurssit ja intervalliharjoittelut. Kello tukee GNSS-paikannusta ja tarjoaa useita ammattimaisia harjoitustiloja, kuten juoksua, pyöräilyä, uintia, triathlonia, vuoristovaellusta ja polkujuoksua. Huawein upouusi juoksukykyindeksi (RAI) arviointijärjestelmä arvioi käyttäjän juoksukykyä jokaisen harjoituksen jälkeen ja määrittää käyttäjälle sopivan tason, joka pitää sinut kätevästi ajan tasalla juoksutilastasi.

Tallenna paljon erilaisia tietoja kuten harjoituksen keston, kuljetun matkan, poltetut kalorit, tahdin, askeleet, sykealueen, aerobisen ja anaerobisen harjoittelun stressin, VO2Maxin sekä palautumisasteen. Huawei Watch GT4 on myös aloittelijaystävällinen, sillä sen kuntojärjestelmä tarjoaa arvioita ja ehdotuksia lähtötason juoksijoille.

Terveyden seuranta

HUAWEI Healthy Living tarjoaa päivittäisiä tavoitteita ja terveysehdotuksia. Seuraa unen laatua sekä mittaa Huawein älykkään sykemittarin avulla sykettäsi, jolla saat oikea-aikaisia hälytyksiä, kun sykkeesi on liian alhainen tai liian korkea. Se tukee yöuniseurantaa sinua häiritsemättä ja tarkkailee sykettäsi 24 tuntia vuorokaudessa. Huawei Watch GT4 tukee automaattista veren happisaturaatio SpO2-tason tunnistusta ja tarkkailee säännöllisesti SpO2-tason muutoksia päivän aikana. Aseta painotavoite saadaksesi ateria- ja ravitsemusohjeita, jotka perustuvat tietoihin, kuten painon muutoksiin, kalorien laskemiseen, keskimääräiseen kalorivajeeseen, ja ruokavaliolokiin.

Huawei TruSleep™ tarkkailee jatkuvasti unenlaatuasi unen aikana, analysoi hengityksesi laatua unen aikana ja käyttää big data-analytiikkaa arvioidakseen unesi laatua. Huawein tekoälyteknologian avulla kello tunnistaa tarkasti kuusi yleistä unihäiriötyyppiä ja antaa yli 200 ehdotusta unen parantamiseksi sekä yksilöllisiä unipalveluita (kuten meditaatio, uni harjoituksen jälkeen ja päiväunet) unen laadun parantamiseksi.

HUAWEI TruRelax™ -tekniikka tarjoaa rentouttavia hengitysharjoituksia stressin helpottamiseksi. Toimintamuistutukset motivoivat sinua pysymään aktiivisena päivän aikana Huawei Health -sovelluksen avulla.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 46 mm x 46 mm x 11 mm
 • Paino: 48 g (ilman ranneketta)
 • Rungon materiaali: Metallikehys + ruostumaton teräsrunko. Takakuori vahvistettua polymeerikuitukomposiittia
 • Rannekkeen materiaali: polyuretaani
 • Rannekkeen leveys: 22 mm
 • Rannekkeen ympärysmitta: 140-210 mm
 • Näyttö: pyöreä 1,43” AMOLED-kosketusnäyttö, 466 x 466, PPI 326
 • Käyttöjärjestelmä: HarmonyOS
 • Akunkesto: jopa 14 päivää tavanomaisessa käytössä, 7 päivää kovassa käytössä
 • Latausportti: Langaton lataus
 • Latausaika: n. 100 min
 • Sensorit: kiihtyvyysmittari, gyroskooppi, sykkeenmittaus ja barometri
 • Sisäänrakennettu GPS
 • Bluetooth 5.2, BLE/BR/EDR tuettu
 • Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni
 • Vedenkestävyysluokitus: 5 ATM, kestää uimista mm. uima-altaissa

Pakkauksen mukana toimitetaan Huawei Watch GT4 46mm Elite Edition Stainless Steel -älykello, langaton laturi ja latauskaapeli, pikaopas, turvallisuustiedot ja takuukortti.

SKU 59209
Brändi Huawei
Rungon leveys 46 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 140 - 210 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 55020BGU