Kalevala Amuletti Aurinkoleijona riipus pronssi 327031360

Varastossa (Määrä: 4)

SKU: 63763
Korujen koko-opas

Amuletti-sarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista ja niiden kerrotaan tuovan onnea kantajalleen. Kullanhohtoisesta pronssista valmistettu Kalevala Amuletti Aurinkoleijona kaulakoru 327031360 on uusi versio klassisesta Aurinkoleijona-korusta. Uljas Aurinkoleijona symboloi rohkeutta voimaa ja rohkeutta, jota se myös antaa kantajalleen.

Näyttävä riipus on halkaisijaltaan 20 mm. Kaulakorun ketju on säädettävissä 40/45/50 cm mittaiseksi. Lisäksi korun mukana tulee jatkopala, jolla ketjua voi pidentää 55/50 cm mittaiseksi. Käytä korua siis monipuolisesti pitkänä, lyhyenä tai vaihdellen. Koru sopii pelkistettyjen ja keveiden korujen ystävälle, joita kiehtoo tarinat, vanhan ajan uskomukset ja symboliikka. Koru on valmistettu Suomessa käsityönä.

Aurinkoleijona on peräisin ajasta, jolloin kristillisen Euroopan vaikutteet rantautuivat Itämeren saarten kautta suomalaisten keskuuteen.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Muinaiskorujen salaperäisistä symboleista inspiraation saanut Amuletti -korusarja kertoo tarinoita menneistä ajoista. Yhdistelemällä muihin amulettiheloihin, eri pituisiin ketjuihin saat persoonallisen korun juuri sinulle tärkeistä symboleista. Näillä koruilla saat ripauksen mystiikkaa ja tarinankerrontaa osaksi pukeutumistasi.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63763
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
Takuu 2 vuotta
mpn 327031360