Kalevala Kesäyön ruusu korvakorut mini pronssi 361000703T

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 63694
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Kalevala Kesäyön ruusu pronssiset minikorvakorut kuvaavat rohkeasti juhannusruusujen herkkää kauneutta ja suviyön valoisuutta. Korvakorujen veistoksellinen ja kolmiuloitteinen muoto tulee kauniisti esiin näissä siroissa minikokoisissa pronssikorvakoruissa. Korvakorut ovat kooltaan 9,3 mm ja niissä on tappikiinnitys. Korun materiaali on pronssia. Tappi ja taustaosa on hopeaa. Pronssikoruissa on hienostunut aavistuksen punertava kullan sävy, joka hehkuu pohjoisen lyhyen kesän lämpöä ja valoa. Valmistettu käsityönä Suomessa.

Yhdistele yhdessä muiden Kesäyön ruusu - sarjan korujen kanssa. Kesäyön ruusu korusarja sopii erinomaisesti lahjaksi, hääkoruksi, valmistujaisiin tai arkeen.

Kesäyön ruusu - sarja on suunnittelija Anni Ruuthin käsialaa. Inspiraation Anni Ruuth hakee klassisen taiteen ja baletin herkkyydeestä. Runsas ja yksityiskohtia täynnä oleva kolmiulotteinen korusarja herättää suunnittelijan kädenjäljen eloon.

Tutustu tästä kaikkiin Kesäyön ruusu -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63694
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Korvakorut
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
Takuu 2 vuotta
mpn 361000703T