Kesäyön ruusu

20 tuotetta

Kalevala Kesäyön ruusu -sarja

Kesäyön ruusu -sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kantaa mukanaan juhannusruusujen herkkää kauneutta ja kesäyön taianomaista tunnelmaa. Tämä sarja heijastaa suomalaisen kesän upeutta ja herättää eloon sen romanttiset ja rauhalliset hetket.

Anni Ruuthin suunnittelemat Kesäyön ruusu -korut ovat veistoksellisia ja kauniisti kuvioituja, yhdistäen juhannusruusujen herkät kukinnot moderniin ja pelkistettyyn muotokieleen. Sarjan koruissa kukkaköynnökset yhdistyvät puhdaslinjaisiin muotoihin, luoden ainutlaatuisen ja elegantin kokonaisuuden, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Kesäyön ruusu -sarjan tarina on saanut inspiraationsa Saima Harmajan runosta "Läheisyys": "Huoneessani tässä on vielä kevät. Sade hyrskyää ja ruusut puhkeavat pimeässä, ja satakieli laulaa. Minuun jää!" Tämä runo kuvaa täydellisesti sarjan tunnelmaa, jossa kevään ja kesän kukat puhkeavat kukkaan ja tuovat mukanaan valon ja kauneuden.

Kesäyön ruusu -sarja on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat luonnon kauneutta ja haluavat tuoda sen osaksi omaa tyyliään. Sarjan korut ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka kantavat mukanaan kesän ja juhannusruusujen lumoavan kauneuden, tehden niistä ikimuistoisia ja merkityksellisiä kantajalleen.