SNÖ of Sweden Korut

Tuotteet 1-90 / 345

Loading...

Tuotteet 1-90 / 345

Sivu

Säihkyvät SNÖ-korut piristävät tyyliäsi

SNÖ of Sweden on Ruotsissa vuonna 2002 perustettu muotikoruja valmistava yritys. Yrityksen tavoitteena on toimittaa vaativille asiakkaille kauniita ja yksilöllisiä koruja monissa eri väreissä. Melkein kaikissa SNÖ of Swedenin koruissa käytetään viljeltyjä makeanvedenhelmiä ja puolijalokiviä. SNÖ of Sweden on perheomisteinen ja -johtoinen. Sen toimitilat sijaitsevat ruotsalaisessa Östersundin kylässä, jossa sen logistiikka ja korujen suunnittelu hoidetaan. SNÖ of Sweden -korut tuotetaan yrityksen omassa tehtaassa Lähi-idässä, ja ne ovat yrityksen perustajan suunnittelemia.

Koruja niin arkeen kuin juhliinkin

SNÖ of Sweden valmistaa ennen kaikkea kauniita koruja arki- ja juhlakäyttöön. Kimaltelevat yksityiskohdat ja ihanat värisävyt mahdollistavat korujen yhdistämisen mihin tahansa asukokonaisuuteen. Päivitä arkinen vaatetus astetta tyylikkäämmäksi tai viimeistele juhlapukeutumisesi glamourimpaan suuntaan. Kaikki SNÖön korut ovat nikkelitestattuja, edullisia ja sopivat kaikenikäisille. Mallisto uusiutuu useaan otteeseen vuoden aikana, joten SNÖ-korut pysyvät alati muuttuvassa muotimaailmassa jatkuvasti muodin aallonharjalla. Verkkokaupastamme löydät lähes kaikki SNÖ of Sweden Classic -korusarjan korut. Ne ovat malliston kestosuosikkeja, jotka säilyvät valikoimissa vuodesta toiseen. Tilaa säkenöivät SNÖ of Swedenin korut netistä nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella. Ilmainen toimitus koskee Suomeen tehtyjä tilauksia.

Tyylikäs lahja

Anna tyylikäs lahja ja piilota pakettiin SNÖ of Sweden lahjasetti. SNÖ of Swedenin lahjasetti on helppo lahja, johon ihastuu myös astetta vaativamman tason tyylitaituri. SNÖ of Sweden on saant erityisen paljon kiitosta heidän tasapainoisesta hinta-laatusuhteesta. Brändin korut eivät maksa maltaita, mutta tuntuvat käytössä laadukkailta unohtamattakaan korujen korkeatasoista muotoilua. Mikäli ostat korua lahjaksi suosittelemme hieman perehtymään lahjan saajan tyyliin. Yksinkertaiset korut osuvat yleensä aina oikeaan, mutta persoonallinen pukeutuja tuntee itsensä taatusti extra erityiseksi mikäli olet onnistunut valitsemaan juuri hänen näköisen lahjakorun. Lahjasettien avulla sinun ei tarvitse miettiä sopivatko valitsemasi korusi yhteen. Setti on tarkasti kuratoitu, ja sopii koristamaan lahjansaajan asuja yhtenäisenä kokonaisuutena. SNÖ of Sweden lahjasetit ovat suosittuja syntymäpäivä- ja joululahjoja.Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.