Tommy Hilfiger Korut

Tuotteet 1-90 / 98

Loading...

Tuotteet 1-90 / 98

Sivu

Kattava valikoima Hilfiger-koruja

Tutustu rakastetun jenkkibrändin Tommy Hilfigerin koruvalikoimaan! Tommy Hilfiger korut ovat sporttisia ja hehkuvat merkille ominaista rentoa tyylikkyyttä. Kattavasta Tommy Hilfiger koruvalikoimastamme löydät kauniit rannekorut, kaulakorut, korvakorut ja sormukset. Tyyliä on tarjolla sekä miehille, että naisille. Brändin luomuksissa yhdistyy harkitulla tavalla rentous ja eleganttisuus. Korut ovat ihana lisäys omaan asustekokoelmaasi, mutta toimivat myös erittäin hyvin lahjana. Tilaa Tommy Hilfiger-korut helposti nettikaupastamme ja toimitamme ne sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa ilman postikuluja (koskee Suomeen tehtyjä tilauksia). Tuotteet toimitetaan niiden alkuperäisissä Tommy  Hilfiger-pakkauksissa.

 

Tyyliä ja laatua

Tommy Hilfiger tarjoaa tyyliä jossa yhdistyy nuorekkuus ja klassisuus. Hilfiger on amerikkalainen muotiguru, jonka koruvalikoimaan kuuluu toinen toistaan kauniimpia koruja. Vuonna 1985 perustettu brändi on noussut valtavaan suosioon niin Suomessa kuin ympäri maailmankin. Tommyn suunnittelutyö on herättänyt vuosien saatossa runsaasti arvostusta ja brändi onkin pysynyt pinnalla läpi vuosikymmenten. Suunnittelija tunnetaan kauniiden korujen lisäksi myös tyylikkäistä vaatteista ja trendikkäistä Tommy Hilfiger-kelloista. Olitpa sitten pukeutunut mukaviin arkivaatteisiin tai viimeisen päälle juhlatamineisiin, laadukkaat ja tyylikkäät Hilfiger-korut antavat täydellisen loppusilauksen asukokonaisuudellesi. Brändin laatu näkyy sen materiaalivalinnoissa! Nahkarannekkeet on tehty aidosta nahasta ja laadukas ruostumaton teräs pysyy hyvän näköisenä kauan. Kauniit yksityiskohdat viimeistelevät korun lookin. Jokaisen korun muotoiluun on istutettu tyylikkään huomaamattomasti brändin ikoninen logo. Muotoilussa leikitellään myös brändin mieleenpainuvilla väreillä: löydät mallistosta pieniä sinisiä, valkoisia ja punaisia yksityiskohtia.

 

Löydä uusi lempiasuste

Hio lookkisi viimeistelevällä yksityiskohdalla ja lisää asuusi ripaus klassista viileyttä kauniilla Tommy Hilfiger korulla. Meidän kattava koruvailikoima pursuaa toinen toistaan näyttävämpiä korvakoruja, käsikoruja, kaulakoruja ja sormuksia. Korut näyttävät miten asuste voi samanaikaisesti olla sekä klassisen tyylikäs, että nuorekkaan leikkisä. Korut sopivatkin monipuolisuutensa vuoksi laajalle ikä-skaalalle ja innostavat niin nuoren kuin hieman vanhemmankin lahjansaajan. Tommy Hilfigerin koruja on helppo yhdistellä toisiinsa, joukosta löytyy myös useampi yhtenäinen korumallisto. Löydä asustekokoelmasi uusi kulmakivi meidän kattavasta koruvalikoimasta jo tänään!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.