Calvin Klein Korut

36 tuotetta

Loading...
  1. Calvin Klein Chain Link rannekoru 35000132
    Calvin Klein Calvin Klein Chain Link rannekoru 35000132
    Väliaikaisesti loppu
    99,00 €

36 tuotetta

Tilaa Calvin Klein rannekoru, kaulakoru tai korvakorut itselle tai lahjaksi

Tilaa tyylikäs Calvin Klein rannekoru, kaulakorut tai korvakorut itsellesi tai lahjaksi. Calvin Klein korut on tehty laadukkaista materiaaleista ja niiden pelkistetystä muotoilussa on itsevarmuutta, joka on pitänyt brändin pinnalla jo läpi useamman vuosikymmenen. Pelkistetyn muotoilunsa ansiosta Calvin Klein korut istuvat moneen tyylin ja on helppo yhdistää arki- ja juhlapukeutumiseen. Elegantti Calvin Klein rannekoru on juuri se helppo luottoasuste, jolla viimeistelet asusi kauniilla yksityiskohdalla käden käänteessä. Löydät valikoimastamme myös tyylikkäät Calvin Klein -korvakorut ja -riipukset.

Tutustu monipuoliseen Calvin Klein valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi! Löydät meiltä myös suositut CK kellot naisille ja miehille. Toimitamme korut niiden alkuperäisessä Calvin Klein pakkauksessa nopealla ilmaisella toimituksella suoraan omalta varastoltamme.

Calvin Klein -korut tekevät asustamisesta helppoa

Kaipaatko piristystä pukeutumiseesi? Kokeile asustaa suosikkiasusi uusilla koruilla. Yhdistä Calvin Klein -koru muuten pelkistettyyn asuun ja loihdi asusta viimeistelty kokonaisuus elegantilla, mutta rennolla yksityiskohdalla. Valikoimamme Calvin Klein -korut ovat myös kaunis valinta lahjaksi. Ajaton, mutta raikas brändi istuu moneen tyyliin iästä riippumatta. Täydellistä, mikäli et ole aivan varma lahjansaajan tyylimieltymyksistä.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.