Efva Attling korut

Tuotteet 1-90 / 112

Loading...

Tuotteet 1-90 / 112

Sivu

Beauty with a thought

Efva Attling on ruotsalainen muotoilija, joka on suunnitellut koruja yli 20 vuoden ajan. Inspiraation korusuunnitteluun Attling saa jokapäiväisistä asioista; ihmisistä, musiikista, muodista ja arkkitehtuurista. ”Jokapäiväinen vakooja”, kuten Attling itseään nimittää, on aina etsimässä uutta inspiraatiota, ja korumallistojen ytimessä on usein mukana lisäksi vahva viesti. “Beauty with a thought”, ”Kauneutta ajatuksella”. Tämä tarkoittaa, että koruissa on usein tärkeä viesti, oli kyse sitten ystävyydestä, ympäristö tai rakkaudesta. ”Korut herättävät ja voimaannuttavat kantajansa”, uskoo Efva Attling ja haluaa luoda maailmaan rakkautta, kunnioitusta toisiamme kohtaan – ja samalla tuo mukaan myös ripauksen huumoria.

Rakkaus voittaa aina

Rakkaus on yksi Efva Attlingin lempiaiheita, ja hän on suunnitellut rakastettavia koruja yli 25 vuoden ajan. ”Kun on rakkautta, voi saavuttaa mitä tahansa”, uskoo Efva, ja hänen rakkausaiheisissa koruissaan kiteytyy viestit kuten ”Rakkaus voittaa aina” ”Amor vincit Omnia”. Rakkaus-aiheiset ovatkin mitä ihanin lahja omalle rakastetulle tai ystävälle. Ilahduta rakastettua 101-malliston sormuksella tai Twosome-sarjan korulla, ja kerro kuinka tärkeä hän on sinulle.

Kaikki Efva Attling-korut ovat Efvan suunnittelemia, ja ne valmistetaan sterling-hopeasta, 18-karaatin kullasta sekä valkokullasta. Valikoimasta löytyy koruja sekä miehille että naisille iästä riippumatta.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.