Kalevala Koru Sormukset

5 tuotetta

Pyrimme pitämään verkkokauppamme valikoimissamme kaikki hopeasta ja pronssista valmistetut Kalevala Koru -sormukset, ja nämä perusvalikoiman tuotteet toimitetaan postikuluitta 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos et löydä haluamaasi Kalevala Koru -sormusta meidän valikoimastamme, niin voimme kuitenkin tilata sellaisen teille. Tilaustuotteita ovat esimerkiksi kaikki kullasta ja muista jalometalleista valmistetut sormukset.

5 tuotetta

Kalevala Korun huippusuunnittelijat ovat luoneet monta tarunhohtoista ja kaunista sormusta tuotemerkin historian aikana. Lähes kaikissa Kalevala Koru -sormuksissa on erityisiä piirteitä suomalaisesta kansanperinteestä. Perinteikkyydestä huolimatta Kalevala Korun sormukset ovat olleet aina myös nuorten suosiossa.

Meidän laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäitä vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Malleja löytyy naisille ja miehille. Korujen valmistuksen ammattilaiset valmistavat sormukset korkealaatuisista materiaaleista käsityönä Suomessa. Korkeatasoinen muotoilu on nykyaikaista, mutta vaikutteita on haettu myös menneestä ajasta. Suosituimpia naisten Kalevala-sormusmalleja ovat olleet Sydänsormus ja Vanamo.

Sormusmallisto täynnä klassikoita

Germur Paerin suunnittelema Sydänsormus on klassikko. Paerin oli Kalevala Korun ensimmäinen pääsuunnittelija, ja on suunnitellut yritykselle satoja koruja. Kalevala Sydänsormus on ollut mallistossa jo vuodesta 1947 lähtien. Sydänsormusta valmistetaan hopeasta ja pronssista, ja niiden muotoilun keskiössä roikkuu pieni ja herkkä sydän.

Nuoren Eino Leinon säkeiden “Tuoksut vanamon ja varjot teen, niistä sydämeni teen” innoittamana Kirsti Doukas suunnitteli Vanamo -korusarjan. Suomalaisen metsän ujosta kukka kaunottaresta Vanamosta syntyi kaunis ja herkkä sarja. Hopeisessa Vanamo-sormuksessa roikkuu hopeinen vanamon lehti ja makeanveden helmi. Helmen voi valita vaaleanpunaisena tai valkoisena.

Duudsonien innoittamana Kalevala Koru suunnitteli Elämän roihu -korusarjan. Elämän roihu -sormus on valmistettu hopeasta ja siinä rujo kuvio. Se on yksi harvoista miesten Kalevala-sormuksista. Sen muotoilu kuvastaa Duudsonien elämänasennetta - eletään täysillä joka päivä. Unelmoidaan ja uskalletaan toteuttaa asioita mitä itse haluaa. Elämään kuuluu myös kolhut ja niistä syntyvät suurimmat tarinat. Vanhana voidaan muistella ilolla hienoja ystäviä ja suuria tarinoita.

Kalevala sormuksen koon valinta

Kalevala-korun sormuskoot merkitään sormuksen sisähalkaisijana millimetreinä. Koon valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa, koska sormen koko vaihtelee päivän mittaan. Kaikkein paras hetki on sovittaa kokoa keskipäivällä normaalissa huonelämpötilassa. Kotioloissa oikean koon voi mitata kiertämällä pienen pahvin suikaleen sormen ympärille ja merkitsemällä kynällä kohdan jossa paperirengas tuntuu hyvälle. Paperirenkaasta saa mittaamalla sisäkehän pituuden ja sen perusteella muuntotaulukosta halkaisijan. Rengas on syytä pitää mahdollisimman pyöreänä sormen ympärillä, jotta se vastaisi muodoltaan oikeaa sormusta. Sormenkoon voi myös käydä mittauttamassa Kultasepänliikkeissä sormusmittarenkaalla. Jos omistat jo Kalevala-sormuksen, ja haluat saman uuden saman kokoisen, saat koon yksinkertaisimmin mittaamalla olemassaolevan sormuksen sisähalkaisijan.

payments-logo
2020 All rights reserved.