Sormusbrändit

Midem-sormukset

Midem-sormukset tuovat luksuksen lähemmäs arkeasi. Midemin valikoimasta löydät laajan kattauksen sormuksia joita koristavat säihkyvvät timantit ja kauniit jalokivet. Valikoima tarjoaa premium-tason koruja saavutettavaan hintaan. Valikoima koostuu klassisesta muotokielestä, mikä on muodissa nyt ja aina.

Lykka-sormukset

Lykka-sormus on täydellinen valinta elämäsi tärkeimpään hetkeen. Meiltä löydät laajan valikoiman eri tyylisiä sormuksia, varmistaen, että löydät täydellisen vaihtoehdon juuri sinulle. Olipa toiveenasi näyttävä timanttisormus tai yksinkertainen sileä sormus, Lykan laajasta valikoimasta löydät unelmiesi kihla- ja vihkisormuksen sinulle ja kumppanillesi.

Kohinoor-sormukset

Kohinoor-sormuksissa kestävyys ja ajattomuus ovat keskeisiä suunnittelun lähtökohtia. Jokainen sormus on valmistettu käsityönä, mikä näkyy sormusten upeissa yksityiskohdissa. Valmistuksessa käytetään ainoastaan kierrätyskultaa sekä tarkasti valikoituja, laadukkaita timantteja ja jalokiviä, mikä takaa korkean laadun ja vastuullisuuden. Tutustu Kohinoor valikoimaan ja löydä unelmiesi sormus!

Festive-sormukset

Festiven sormukset säilyttävät arvonsa läpi vuosikymmenten puhtaan ja harkitun muotoilunsa ansiosta. Sormukset suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa, mikä takaa korkean laadun ja kotimaisen käsityön. Valikoimasta löydät jokaiseen makuun ja hintaluokkaan sopivan sormuksen yhdellä tai useammalla timantilla tai värillisillä jalokivillä.

Lumoava-sormukset

Lumoavan laajasta valikoimasta löydät klassisen kauniita, modernin linjakkaita ja raikkaan persoonallisia sormuksia, joista voit valita juuri sinulle ja kumppanillesi sen oikean. Kaikilla kihla- ja vihkisormuksilla on Avainlippu- tai Design from Finland -merkki. Lumoavan sormuksissa käytetty kulta on 100-prosenttisesti kierrätettyä. Tutustu lumoavaan valikoimaan ja löydä unelmiesi sormus!