Lykka Sormukset

Tuotteet 1-90 / 118

Loading...

Tuotteet 1-90 / 118

Sivu

Sormukset tärkeimpiin hetkiin

Meille Keskisen Kellolla on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivan sormuksen. Siksi olemme lanseeranneet Lykka-malliston, johon olemme valinneet ajattomimmat ja tyylikkäimmät sormusmallit. Lykka-sormukset valmistetaan tarkkaan valittujen valmistajien toimesta, jotta voimme tarjota sinulle juuri mitä upeimman ja kauneimman sormuksen juhlapäivänäsi. Lykka sormusvalikoimasta löydät sekä vihki- että kihlasormuksia, timanttisormuksia, kulta- ja hopeasormuksia sekä erittäin kestäviä ja kevyitä titaani- ja tantaalisormuksia. Mikä Lykka-sormus sopii juuri parhaiten sinulle?

Kaunein timanttisormus kruunaa juhlahetken

Vihkisormus on sormus, joka valitaan iäksi. Siksi haluamme tarjota vain kauneimmat ja ajattomimmat timanttisormukset. Lykka-valikoimasta löydät sekä kauniit yksikiviset solitaire-sormukset, rivisormukset sekä näyttävät halo-sormukset, joita koristaa useat kauniit timantit. Kaikki Lykka-timanttisormukset on valmistettu RJC:n (Responsible Jewellery Council) periaatteita noudattaen ja vastuullisesti.

Sileät sormukset kaikkiin tilanteisiin

Sileä sormus on arvokas ja ajaton valinta vihkisormukseksi ja kihlasormukseksi. Valikoimastamme löydät sileät valkokultasormukset, kultasormukset, hopeasormukset, sekä hypoallergeeniset ja erittäin kestävät titaani- ja tantaalisormukset. Materiaalina titaani on erittäin kevyt ja kestävä, ja lisäksi materiaali on ihoystävällinen ja allergisoimaton. Titaania on vaikea naarmuttaa, ja siksi se sopii erityisesti kestävää sormusta etsivälle. Tantaali puolestaan on kirurginmateriaaleissa käytettävä allergisoimaton arvometalli, ja se sopii harvinaista ja uniikkia sormusta etsivälle. Löydä juuri sinulle sopiva sileä Lykka-sormus jo tänään Lykka-sormusvalikoimastamme. Tarjoamme kaikkiin sormuksiin aina ilmaisen kaiverruksen.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.