Lasten Korvakorut

Tuotteet 1-90 / 159

Loading...

Tuotteet 1-90 / 159

Sivu

Lasten korvakorut — leikkisät korut laadukkaista materiaaleista

Tutustu leikkisään lasten korvakoruvalikoimaamme. Tarjoamme huolellisesti kuratoidun valikoiman laadukkaita korvakoruja lapsille suosituilta korumerkeiltä, kuten Blomdahl, Edblad ja Lumoava. Selaa säihkyvää valikoimaamme ja löydä täydellinen pari. Kaikki lasten korvakorut toimitetaan alkuperäispakkauksissa suoraan omalta varastostamme Tuurista. Meille on tärkeää, että voimme tarjota sinulle nopeat toimitusajat, ja pyrimme aina lähettämään tilauksesi mahdollisimman pian — täydellistä, mikäli päädyit tänne katsomaan viime hetken lahjaideoita.

Lasten korvakorut herkkäihoiselle

Etsitkö edullisia nikkelittömiä korvakoruja lapsille? Suosittelemme mielellämme ruotsalaisen korumerkin Blomdahlin laadukkaita korvakoruja. Nämä värikkäät korvakorut on suunniteltu yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja ne on valmistettu korkealaatuisista hypoallergeenisistä materiaaleista, kuten titaanista ja muovista. Laajasta Blomdahl-lasten korvakoruvalikoimasta löydät suloisia malleja kuten värikkäät kukka-korvakorut, kirkkaasti loistavat tähti-korvakorut ja söpöt perhos-korvakorut. Blomdahl on myös loistava vaihtoehto, mikäli etsit lapsellesi hänen ensimmäisiä korvakoruja.

Myös hopeiset korvakorut ovat loistava valinta lapsille. Tarjoamme laajan valikoiman lasten korvakoruja sterlinghopeasta, jotka sopivat useimmiten hyvin myös herkkäihoisille. Suomalainen korumerkki Lumoava valmistaa kauniita hopeisia korvakoruja, joissa on pienempiä malleja lapsille. Yksinkertainen korvakorupari ei vanhene koskaan ja sitä voi käyttää myöhemmälläkin iällä.

Muistatko vielä ensimmäiset korvakorusi?

Muistatko vielä, kun sait ensimmäiset korvakorusi? Korvien lävistäminen on useimmiten jännittävä kokemus lapselle. Ehkä hän on odottanut sitä jo kuukausia, mutta kun itse H-hetki koittaa on enemmän kuin normaalia, että jännitys astuu mukaan kuvaan. Useimmat meistä muistavat vielä ne aivan ensimmäiset korvakorut - ne, jotka sai valita itse, kun korvat lävistettiin. Tarjoamme leikkisän valikoiman korkealaatuisia lasten korvakoruja. Korvakorumme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät hyvin jokapäiväistä käyttöä. Tarjoamalla laajan malliston olemme varmoja, että jokaiselle ensimmäistä korvakorupariaan valitsevalle lapselle löytyy jotain mieluisaa.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.