Nomination sormukset

4 tuotetta

Loading...
 1. Nomination Lotus sormus 043103/011
  Nomination Nomination Lotus sormus 043103/011
  Väliaikaisesti loppu
  54,00 €
  46,00 €
 2. Nomination Angel sormus 145380/010
  Nomination Nomination Angel sormus 145380/010
  Väliaikaisesti loppu
  79,00 €
  67,00 €

4 tuotetta

Nomination-sormukset ovat tyylikäs lisä asukokonaisuuteen

Nomination-sormukset ovat oikea valinta jos haluat sen viimeisen silauksen asuusi. Sormuksissa on yksityiskohtia ruostumattomasta teräksestä, keltakullasta, ruusukullasta ja Sterling-hopeasta. Nomination-sormukset ovat samalla elegantteja ja moderneja kiitos niiden ajattoman muotoilun. Meiltä löydät kauneimmat Nomination-sormukset täydentämään kokoelmaasi.

Nomination-sormusten eri mallit keskisenkellolta

Meiltä löydät muun muassa Nomination Lotus-sormuksen eri versiot. Lotus-sormus on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on yhden koon sormus, joka venyy sormen mittaan. Sormukseen saa esimerkiksi vaalean helmen tai zirkoni-timanttijäljitelmiä. Kaunis ja säväyttävä Nomination Angel-sormus on varsinainen löytö, joka kimaltelee valoa vasten. Sormus on valmistettu 925-sterling hopeasta ja siihen on istutettu säihkyviä zirkoneja tuomaan naisellista ilmettä.

Nomination-sormukset nopeasti netistä suoraan kotiovellesi

Haluatko kauniin ja elegantin sormuksen kokoelmaasi? Nomination-sormukset ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät kauniina pitkään. Meiltä löydät kattavan malliston erilaisia Nomination-sormuksia. Tutustu ja tilaa jo tänään! Nopea toimitus 1-2 päivää. Suomen suurin varasto.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.