Nomination korvakorut

62 tuotetta

Loading...
 1. Nomination Bella korvakorut 142687/001
  Nomination Nomination Bella korvakorut 142687/001
  Väliaikaisesti loppu
  34,00 €
 2. Nomination Bella korvakorut 146611/013
  Nomination Nomination Bella korvakorut 146611/013
  Väliaikaisesti loppu
  29,00 €

62 tuotetta

Suuri määrä erilaisia Nomination-korvakoruja valikoimastamme

Nomination-korvakorut ovat valmistettu noudattaen kultaseppien traditioita. Materiaaleissa ollaan myös noudatettu näitä periaatteita. Materiaaleina Nomination-korvakoruille toimivat muun muassa kulta ja ruostumaton teräs. Näistä materiaaleista tehdään erikokoisia ja erimuotoisia malleja, jotta jokainen nainen saisi itselleen sopivat. Keskisenkellon valikoimasta löydät pitkiä ja lyhyitä Nomination-korvakoruja, mutta myös esimerkiksi korvakoruja helmillä. Lisäksi valikoimastamme löytyy korvakoruja lapsille. Löydä kaikki eriväriset, -kokoiset ja -muotoiset Nomination-korvakorut.

Nomination korvakorujen eri mallit osoitteesta keskisenkello.fi

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Nomination-Bella korvakorut, joissa on yksityiskohtana Swarovskin upeat helmet. Primavera-korvakorut ovat moderni vaihtoehto esimerkiksi lahjaksi lapselle. Näissä koruissa esiintyy kukkia, eläimiä ja muita luontoaiheisia asioita. Nomination Angel-korvakorut ovat varusteltu enkelinsiivillä, jotka tekevät asusta herkän kokonaisuuden.

Tilaa Nomination-korvakorut kaupastamme jo tänään ja pue päälle huomenna

Haaveiletko upeista korvakoruista, jotka antavat asukokonaisuuteesi sen viimeisen puuttuvan hohdon? Nomination-korvakorut ovat oikea valinta silloin. Tilaa jo tänään kotiovellesi. Meiltä löydät laajan valikoima Nomination-korvakorujen eri malleja. Supernopea toimitus 1-2 päivää. Suomen suurin varasto.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.