Sif Jakobs Korut

1 tuote

1 tuote

Sif Jakobs korujen menestyksen takana on suunnittelijoiden missio luoda lumoavia ja samalla edullisia korkealaatuisia koruja moderneille ihmisille kaikkialla. Sif Jakobs korut löytyvät suoraan varastostamme ja ne toimitetaan huippunopealla 1-2 arkipäivän toimituksella.

Sif Jakobs - Skandinaavisia Design-koruja

Sif Jakobs korut ovat minimalistista skandinaavista suunnittelua, joissa on Italialaisia vaikutteita. Yrityksen on perustunut nainen nimeltä Sif Jakobs. Hän on ammatiltaan kultaseppä ja opinnot hän on suorittanut Ruotsissa. Hän asuu kööpenhaminassa mutta viettää myös paljon aikaa Italiassa ja tämän vuoksi hänen kokoelmansa on nimetty Italialaisten kaupunkien mukaan. Sif Jakobs korut heijastavat perustajansa artistista luovuutta ja hänen kuplivaa persoonallisuuttaan. Hänen tavoitteensa on luoda koruja, jotka antavat käyttäjälleen sen tunteen, että hanellä on jotakin luksusta. Korujen tulee kuitenkin olla arjessa käytettäviä.

Suosio nopeassa kasvussa

Sif Jakobs brändi on viime vuosina saanut suurta huomiota kärkipään elämäntyyli ja muotimedioissa. Merkki onkin nopeasti kasvanut maailmanlaajuiseksi ja kasvun hidastumisen merkkejä ei ole näkyvissä. Sif Jakobs on nopeimmin kasvava Tanskalainen koru brändi jo toista vuotta putkeen. Myynti on yli kaksinkertaisutunut jo neljä vuotta peräkkäin.

Brändin visio ja missio

Sif Jakobsin visio on olla maailman tunnetuin edullinen luksuskorubrändi maailamassa. Heidän missionsa on luoda hienostuneita ja muodikkaita koruja, joissa yhdistyy elegantti suunnittelu korkeaan laatuun. Sanat, jotka parhainten kuvaavat Sif Jakobs koruja ovat: luksus, korkea laatu, edullinen, muodikas, uniikki, hurmaava, moderni, elegantti sekä lumoava. Sif Jakobs uskoo, että jokaisella naisella tulisi olla mahdollisuus hankkia korkealaatuistia design koruja edulliseen hintaan. Laatu tulee aina olemaan Sif Jakobsilla tärkeä kannustin heidän luomuksissaan. Jokaisella valikoiman korulla on oma tarinansa ja merkitys asiakkaalle.

payments-logo
2020 All rights reserved.