Nappikorvakorut

Tuotteet 1-90 / 462

Loading...
 1. Tommy Hilfiger Orb korvakorut 2780518
  -14%
  Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Orb korvakorut 2780518
  Varastossa
  69,00 €
  59,00 €

Tuotteet 1-90 / 462

Nappikorvakorujen ajaton kauneus

Nappikorvakorut edustavat ylellistä tyylikkyyttä ja sulavuutta, täydentäen vaivattomasti kaikkia asuja ja tyylejä. Niiden yksinkertainen muotoilu ja monipuolisuus tekevät niistä ihanteellisen korvakoruvalinnan joka tilanteeseen - olipa kyseessä rento tapaaminen ystävien kanssa tai juhlava iltatilaisuus. Nappikorvakorut ovat olennainen lisä jokaiseen korukokoelmaan.

Sopivat joka tilanteeseen

Yksi tärkeimmistä syistä valita nappikorvakorut on niiden sopivuus erilaisiin tilanteisiin. Olitpa sitten menossa töihin, hääjuhlaan tai vain asioille, nämä ajattomat korut nostavat ilmettäsi olematta liian mahtailevia. Niiden hienovarainen läsnäolo tuo ripauksen arvokkuutta, tehden niistä ihanteellisen valinnan niin päivittäiseen käyttöön kuin erityisiin tilaisuuksiin.

Miksi valita nappikorvakorut

Nappikorvakorujen uskomaton mukavuus on toinen syy niiden valintaan. Kevyen rakenteensa ja turvallisten kiinnikkeidensä ansiosta ne istuvat mukavasti korvalehdissäsi, antaen sinun käyttää niitä koko päivän tuntematta raskautta. Lisäksi niiden kompakti koko vähentää takertumisen tai tarttumisen vaaraa vaatteisiin, tehden niistä vaivattoman asusteen. Tutustu laajaan nappikorvakoruvalikoimaamme ja löydä täydellinen pari juuri sinun tyyliisi. Tilaa Keskisen Kellolta nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.