Leijona Olari Green 5020-2580

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 60148
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Leijona Olari Green 5020-2580 on graffitiseinien värimaailmasta inspiroitunut rannekello, jossa yhdistyvät perinteinen ja uudenaikainen suunnittelu retrohenkisellä otteella. Vihreässä kellotaulussa on satiinihionta tasaisella mineraalilasilla, luminoidut osoittimet ja indeksit, sekä päivyri kello kolmen kohdalla. Rannekellon kullanvärisen rungon halkaisija on 41 mm. Tummanruskean nahkarannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 50m / 5atm eli se on rajoitetusti vesitiivis (uintia ei suositella). Leijona Olari -kellolla on 2 vuoden takuu, ja kello toimitetaan valmistajan alkuperäispakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta Leijona kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivänmäärän (15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 60148
Brändi Leijona
Rungon leveys 41 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli Miyota 2415-3H
Muoto Suorakulmio
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rannekkeen pituus 160 - 200 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 5020-2580