Leijona Olari Magenta Red 5012-2584

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 60149
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Leijona Olari Magenta Red 5012-2584 on graffitiseinien värimaailmasta inspiroitunut rannekello, jossa yhdistyvät perinteinen ja uudenaikainen suunnittelu retrohenkisellä otteella. Punaisessa kellotaulussa on satiinihionta tasaisella mineraalilasilla, luminoidut osoittimet ja indeksit, sekä päivyri kello kolmen kohdalla. Rannekellon hopeanvärisen rungon halkaisija on 41 mm. Mesh-verkkoranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jonka leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 50m / 5atm eli se on rajoitetusti vesitiivis (uintia ei suositella). Leijona Olari -kellolla on 2 vuoden takuu, ja kello toimitetaan valmistajan alkuperäispakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta Leijona kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivänmäärän (15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 60149
Brändi Leijona
Rungon leveys 41 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli Miyota 2415-3H
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rannekkeen pituus 160 - 200 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Punainen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 5012-2584