Miesten Michael Kors Rannekellot

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta
Ranneke
Rannekkeen väri
Taulun väri
Rungon väri

2 tuotetta

 1. Michael Kors Blake MK8678
  Varastossa
  Michael Kors Blake MK8678 285,00 €
  213,75 €
 2. Michael Kors Dylan MK8729
  Väliaikaisesti loppu
  Michael Kors Dylan MK8729 329,00 €
  246,75 €

2 tuotetta

Miesten tyylikkäät Michael Kors kellot ilmaisella toimituksella ja kaiverruksella! Michael Kors on trendejä seuraavan ja muotitietoisen miehen valinta niin arkeen kuin juhlaan.

Maailmankuulun amerikkalaisen muotisuunnittelija Michael Korsin hienostuneissa ja näyttävissä laatukelloissa yhdistyvät klassiset ja maanläheiset sävyt sekä keraamiset, teräksiset ja nahkaiset materiaalit. Miesten Michael Kors kellojen puhdaslinjainen ja selkeä muotoilu tekee niistä ajattoman tyylikkäitä luksusasusteita. Muotimaailman kulttihahmoihin kuuluvan Michael Korsin varma kädenjälki näkyy rannekellomalliston ajattomassa tyylikkyydessä. Michael Kors -kellomallistoon kuuluu sekä siroja klassikkomalleja suorakaiteen muotoisella kellotaululla ja kapealla rannekkeella että kookkaampia malleja, joissa on näyttävän suuri pyöreä kellotaulu ja leveä ranneke. Ylellisten kellojen materiaaleina on käytetty terästä ja nahkaa, ja mallistossa on myös trendikkäitä keraamisesta materiaalista valmistettuja kelloja. Michael Kors kelloihin kaiverrukset veloituksetta! Katso kaikki Michael Kors kellot.

Jos ette löydä valikoimistamme mieleistänne miesten Michael Kors kelloa, niin voitte kysyä siitä tarjouksen ja toimitusajan asiakaspalvelustamme.

payments-logo
2020 All rights reserved.