Miesten TW Steel Kellot

TW Steel on suurikokoisten miesten kellojen edelläkävijä. Kauttamme on saatavilla koko TW Steelin laaja valikoima. Jos et löydä haluamaasi mallia varastovalikoimastamme, voimme kuitenkin tilata sen tehtaalta. Kysy toimitusaikaa yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä.

37 tuotetta

Loading...

37 tuotetta

Isot TW Steel miesten rannekellot

Hollantilainen kellomerkki TW Steel jatkaa innovatiivisella muotoilullaan XXL-kokoisten isojen kellojen edelläkävijänä. Isot kellot ovat valloittaneet kellomuodin ja maailman viime vuosien aikana. Tuotemerkin nimi, TW Steel, tarkoittaa ennen kaikkea teräskelloa (The Watch in Steel). Kellojen kuoret, jotka ovat jopa 50 mm halkasijaltaan, ovat valmistettu korkealaatuisesta teräksestä. 18 karaatin kultaamiseen ja mustaan pinnoittamiseen on käytetty PVD-tekniikkaa. Rannekkeiden vaihtoehdot ovat joko nahkaa, silikonia, kumia tai terästä. Voit valita TW Steel -rannekellosi kymmenestä mallistosta, johon kuuluu yli 120 mallia. Koko TW Steel -kellomallisto on nähtävillä virallisilla kotisivuilla. Kaiverramme Miesten TW Steel -kellot veloituksetta!

Itsevarmaa ja rohkeaa tyyliä

TW Steel on toiminut alalla jo yli kymmenen vuotta. Tänä aikana yritys on julkaissut yli 300 toinen toistaan upeampia kelloja. Yrityksen isä, Ton Cobelens, kertoo löytävänsä inspiraation lähteitä joka puolelta. Välillä hän inspiroituu luonnosta, välillä taas moottoriurheilun jännittävästä maailmasta. Hän onkin ymmärtänyt, kuinka toimiva design luodaan - yhdistämällä yksinkertainen ajattelutapa ja parhaat mahdolliset materiaalit. TW Steel valmistaa miesten kellot isolla asenteella, rohkealla tavalla ja jäätävällä itsevarmuudella. Tilaa itsellesi tyylikäs TW Steelin miesten kello nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella. Jos etsimäänne Miesten TW Steel -rannekelloa ei löydy valikoimistamme, niin voimme tiedustella sen saatavuutta ja tarvittaessa tilata sen teille.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.