Muita Kastelahjoja

16 tuotetta

16 tuotetta

Tästä kategoriasta löydät suloisia ja hieman harvinaisempia kastelahjoja tyttö- ja poikalapsille. Jos haluat nähdä kaikki valikoimamme kaste- ja kummilahjat, klikkaa tästä.

Tutustu verkkokauppamme muut kastelahjaosioon ja löydä erilaisia vaihtoehtoja kaste -tai kummilahjaksi. Tallenna ikimuistoiset hetket ja muistele lapsen ensihetkiä kastetodistuksia tai ensihampaita tutkaillen. Valikoimistamme löydät erilaiset telineet, kehykset ja putkilot kastetodistusten säilyttämiseen ja esille panoon. Valikoimistamme löydät myös suloiset säilytysrasiat ensikiharoiden sekä ensihampaiden säilytykseen. Yhdistelemällä rasioita saat rakennettua hienoja kokonaisuuksia koristeeksi hyllylle ja näin kerättyä muistot talteen. Metalliset rasiat esimerkiksi ovat erittäin tunnelmallisia ja niistä huokuu suloisuutta. Rasian sisällä on kangasvuori, jotta sisältö ei vaurioidu.Tuotevalikoimistamme löydät erilaisilla teemoilla varustettuja ihastuttavia rasioita jokaiseen makuun. Valikoimistamme löydät myös tunnelmallisiin kastetilaisuuksiin kastekynttilänjalkoja.

Nopea ja ilmainen toimitus

Kaikki tuotteemme toimitetaan nopealla ja ilmaisella 1-2 arkipäivän toimituksella. Kastelahjoihin on mahdollista saada kaiverrus veloituksetta. Kaiverruksen teettäminen ei vaikuta toimitusaikaan!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.