Kaikki Kummilahjat ja Ristiäislahjat

Tuotteet 1-90 / 222

Loading...

Tuotteet 1-90 / 222

Sivu

Meiltä saat unohtumattomat kummilahjat. Valikoimastamme löydät ikivihreät kummilusikat, hauskat kastealbumit, säästöpossut, soivat korurasiat sekä monet muut. Nykyaikana kummilahjavalikoima on monipuolistunut ja monet valitsevatkin metallisia koristelahjoja tai erilaisia koruja tai sormuksia. Perinteinen kummilusikka on säilyttänyt vuosikymmenet jo suosiotaan ja on edelleen paljon haluttu lahja.

Lahjan tarkoitus on olla erityinen kummilapselle. Usein kummilahja on se, joka koristaa hyllyjä vuodesta toiseen. Valikoimamme suloisista kummilahjoista saa varmasti paikkansa hyllyllä ja jää muistoksi lapselle.

Kastelahjat meiltä edullisesti

Ristiäiset on tärkeä juhla, jossa lapselle annetaan nimi. Ristiäislahjaksi annetaan usein kummilusikka, kastehelmet tai joku muu kastetilaisuuteen sopiva lahja. Lahjoihin kaiverretaan yleensä lapsen nimi, syntymäpäivä, kellonaika, paino ja pituus. Näin kastelahja jää mukavaksi muistoksi lapselle. Kummit toimivat useinmiten kummilusikan hankkijana ja muut vieraat hankkivat esimerkiksi säästöpankkeja, kehyksiä ja kastehelmiä tai suloisia riipuksia.

Löydä juuri sinulle sopiva kummilahja

Ristiäisiin sopivia lahjoja on useita, ja meiltä löydät kaiken hintaisia vaihtoehtoja lahjapulmiin. Nopean toimituksen ansiosta ehdit tekemään päätöksen lyhyelläkin aikataululla. Varsinkin kummilahjan hankinta on tärkeää, koska tämä muistetaan ja usein annetaan myöhemmin lapselle itselleen muistoksi kastetilaisuudesta.

Ilmainen toimitus sekä kaiverrus

Tarjoamme kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin veloituksetta. Kaiverrus ei vaikuta toimitusaikaan, eli myös kaiverretut lahjat toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa. Kaikki kaste- ja kummilahjat toimitetaan postitse valmistajan alkuperäisissä pakkauksissa.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.