Polar Vantage M2

7 tuotetta

Haasta itsesi Polar Vantage M2 multisport-urheilukellon avulla

Polar Vantage M2-urheilukello on itsensä haastajille ja kovan luokan liikkujille, jotka kaipaavat kokonaisvaltaista treenikumppania. Polarin Precision Prime™ -rannesykemittaus, 130 lajiprofiilia, henkilökohtainen opastus, kuormitus- ja palautumistyökalut, nesteytystyökalu ja jopa sadan tunnin yhtäjaksoisen harjoittelun mahdollistava akunkesto auttavat treenaamaan järkevämmin ja saavuttamaan omat henkilökohtaiset tavoitteet aivan uudella tavalla. Samalla Vantage M2 pitää käyttäjänsä ajan tasalla ympärilläsi tapahtuvista asioista mm. säätieto- ja puhelimen push-ilmoitusten avulla. Päivitetty tyylikäs värimaailma, räätälöitävissä oleva kirkas ja aina päällä oleva värinäyttö ja aina henkilökohtaiseen dataan perustuva analyysi tarkoittaa, että Vantage M2 sopii aina juuri käyttäjänsä tarpeisiin. Tilaa omasi jo tänään Keskisen Kellon verkkokaupasta!

Parempiin tuloksiin Vantage M2 avulla

Polar Vantage M2 on varustettu laajamittaisella määrällä työkaluja itsensä kehittämisestä ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille atleetikoille. Tuottaakseen juuri käyttäjälleen personoitua dataa, käyttää Vantage Polarin ainutlaatuista Precision Prime™ -rannesykemittausta, jonka äärimmäisen tarkka yhdistelmäsensoriteknologia varmistaa sulkee pois sykesignaalia häiritsevät liikkeet mittauksen ulkopuolelle ja kykenee näin antamaan näin äärimmäisen tarkkaa tuloksen käyttäjän hyvinvoinnista. Samalla kun suuresta lajimäärästä on helppo löytää juuri itselle sopiva harjoitus, kellon Training Load Pro™ kuormitustyökalu auttavat käyttäjää löytämään oman tahdin ja treenaamaan juuri oikealla tavalla ja samalla välttämään ylirasituksen. Samalla FuelWise-tankkaustyökalu huolehtii oikea-aikaisesta nesteytyksestä, jotta energiatasot pysyvät aina niille kuuluvilla tasoilla.

Koska suuri osa palautumisesta tapahtuu levossa ja nukkuessa, Vantage-urheilukelloon asennettu Nightly recharge kertoo, kuinka käyttäjä palautuu päivästä ja treenistä yön aikana ja Sleep stages-unianalyysi kertoo yön kulusta ja unen laadusta, jotta treeni kulkisi hyvällä sykkeellä myös seuraavana päivänä. Kelloon asennettu FitSpark-henkilökohtainen treenisovellus perustuu juuri kellon keräämään tietoon käyttäjänsä palautumisesta ja tasosta, ja tarjoaa henkilökohtaista valmennusta kellon keräämään palautumisdataan perustuen, jolloin kellon käyttäjä voi luottaa siihen, että hän pääsee haluamiinsa tuloksiin.

Vantage M-urheilukello sisältää lisäksi älykellolle ominaiset ominaisuudet kuten puhelimen älykkäät ilmoitukset, säätiedot sekä musiikinkuuntelun, joiden avulla on helppo pysyä aina ajan tasalla ja treenata mielekkäällä tavalla.

Syksyllä 2023 Polar lisäsi Vantage-mallistoonsa uuden lippulaivamallin, Polar Vantage V3. Tämä huippuluokan urheilukello on varustettu uuden sukupolven Polar Elixir™ -biomittausteknologialla.