Calvin Klein Kellot

37 tuotetta

Loading...

37 tuotetta

Tilaa Calvin Klein -kellot laajasta valikoimastamme ja viimeistele asusi tyylikkäällä yksityiskohdalla! Calvin Klein -kellot ovat laadukkaita rannekelloja, joiden elegantti muotoilu tuo mieleen 90-luvun viileät trendit. Meiltä löydät suositut Calvin Klein miesten kellot ja trendikkäät CK naisten kellot sekä upean unisex malliston. Katso myös valikoimamme upeat Calvin Klein -korut! Jokainen Calvin Klein kello toimitetaan sen laadukkaassa alkuperäisessä pakkauksessa suoraan omalta varastoltamme nopealla ilmaisella toimituksella muutamassa arkipäivässä.

Oletko ostamassa Calvin Klein -kelloa lahjaksi? Lisää kelloon uniikki yksityiskohta, ja viimeistele lahja persoonallisella kaiverruksella. Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikille tuotteille, joihin voimme toteuttaa kaiverruksen.

Calvin Klein -kellot sopivat asuun kuin asuun

Pelkistetyt Calvin Klein -kellot on helppo yhdistää asuun kuin asuun päivän suunnitelmista riippumatta. Viimeistele harkittu toimistoasu, luo elegantti yksityiskohta juhla-lookkiin tai nosta tuttu ja turvallinen arkityyli seuraavalle tasolle. Calvin Klein tarjoaa tyylikkäitä vaihtoehtoja, joiden joukosta voit valita juuri omaan tyyliisi sopivan mallin. Klassinen nahkaranneke, tyylikäs hopean sävyinen teräs vai tuntuuko kullanvärinen kello sittenkin parhaalta vaihtoehdolta. Löydät meiltä myös trendikkäät kaksiväriset Calvin Klein -kellot. Kaksivärinen rannekello on erinomainen vaihtoehto mikäli käytät arjessa mielelläsi sekä hopean että kullan värisiä asusteita, ja haluat käyttää kelloa muista asustevalinnoistasi riippumatta.

CK on 90-luvun muodin klassikko

Monelle CK on brändi, josta tulee heti mieleen 90-luku. Tiesitkö, että Calvin Klein perusti suositun muotibrändinsä kuitenkin jo 1960-luvulla? Tämä brändi on pitänyt pintansa jo useamman vuosikymmenen ajan ja ansainnut tittelinsä yhtenä muotimaailman ikonisimmista brändeistä. CK:n tyyli on pelkistetty ja elegantti, mutta samalla myös sporttinen ja rento. Tämä muotitalo ymmärtää laadun päälle, mikä näkyy myös Calvin Klein -kellojen itsevarmassa muotoilussa ja erinomaisissa materiaalivalinnoissa. Kellojen ja korujen lisäksi brändi tunnetaan vaatemallistoista ja hajuvesistä.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.