CIGA Design Kellot

31 tuotetta

CIGA Design
Varastossa
230,00 €
CIGA Design
Väliaikaisesti loppu
294,00 €
CIGA Design
Väliaikaisesti loppu
1 999,00 €

CIGA Design -kellot varastavat katseet tasokkaalla muotoilullaan!

CIGA Design -kelloissa laatu, tyyli ja hinta ovat tasapainossa. Vuonna 2012 perustettu brändi lähti valloittamaan maailmaa persoonallisella luurankokellomuotoilullaan, jossa korostuu brändin perustajan intohimo alaa kohtaan. CIGA Design uskoo, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus tutustua design -kellojen maailmaan, ja pyrkii siksi pitämään hintansa reiluina.

Meillä on kunnia olla Suomen ensimmäinen CIGA Desing -jälleenmyyjä. Tutustu kattavaan valikoimaamme, ja löydä itsellesi uusi suosikki. Monipuoliseen mallistoon kuuluu sekä koristeellisempia skeleton -kelloja että pelkistettympiä klassikoita. Toimitamme kellomme aina niiden alkuperäisissä pakkauksissa nopealla ilmaisella toimituksella.

CIGA Design syntyi intohimosta kellomuotoilua kohtaan

Kaikki alkoi vuonna 2012, kun kelloja harrastava kokenut muotoilija Zhang Jianming päätti perustaa oman brändinsä. Jo yli 30 vuotta muotoilualalla toiminut Jianming kuuluu 10 parhaan kiinalaisen muotoilijan joukkoon, jonka monipuolinen portfolio tekee vaikutuksen. Brändin perustaja on mm. ollut mukana kehittämässä Kiinan raideliikennettä. Intohimoisen kellosuunnittelijan tavoite on alusta asti ollut selkeä: tarjota mahdollisimman laadukkaita design kelloja mahdollisimman hyvään hintaan. Tämä missio on ollut tärkeässä osasta jokaista tähän asti julkaistua CIGA Design -mallistoa.

Kellomaailman mittakaavassa erittäin nuori brändi on ehtinyt kerätä jo useamman kansainvälisen design palkinnon muotoilutyöllään. CIGA Design:ille on mm. myönnetty yhdeksän arvostettua Reddot Design Award -palkintoa merkiksi onnistuneesta muotoilutyöstään. CIGA Design on lisäksi ensimmäinen Kiinalainen kellomerkki, joka on päässyt esittelemään kellojaan arvostetuille Baselworld-kellomessuille.

Kellokokoelmasi uusi kulmakivi

Kaipaako kellokokoelmasi jotain uutta? Jos et vielä ole kokeillut skeleton-kelloa, tee se nyt. Laatuunsa nähden edullinen CIGA Design on erinomainen valinta ensimmäistä luurankokelloa harkitsevalle. Mallista riippumatta jokaista brändin kelloa yhdistää laadukas muotoilu jossa yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Voimme luvata, että nämä persoonalliset kellot tulevat toimimaan useamman keskustelun avaajana. Tyylikäs luurankokello kerää katseet lumoavalla koneiston paljastavalla muotoilullaan.


CIGA Design - kysymykset & vastaukset

Minkä maalainen CIGA Design on?

CIGA Design on Kiinalainen kellojen valmistaja. Brändin muotoilukeskeisyys on tuonut CIGA Desiginille lyhyessä ajassa runsaasti kehuja ja arvostettuja palkintoja. Vuonna 2014 brändi teki historiaa ja pääsi esittelemään kelloja arvostetuille Baselworld-messuille ensimmäisenä Kiinalaisena kellobrändinä.

Milloin CIGA Design perustettiin?

CIGA Design perustettiin vuonna 2012. Ensimmäinen kello julkaistiin puolestaan vuonna 2013. Siitä lähtien brändi on valloittanut maailmaa tavoitteenaan tehdä laadukkaista design kelloista osa mahdollisimman monen arkea. Vain muutamassa vuodessa CIGA Design on noussut kansainväliseksi brändiksi joka on valmis haastamaan alan kokeneimmat nimet.

Ovatko CIGA Design -kellot laadukkaita?

CIGA Design tunnetaan laadukkaista kelloistaan. Nuoreksi kellobrändiksi CIGA Design on kerännyt vaikuttavan määrän arvostettuja muotoilupalkintoja kelloillaan. Brändin kellot on voittanut mm. yhdeksän kansainvälisesti arvostettua Reddot Award -palkintoa sekä iF Gold Award -palkinnon.

Mikä on skeleton watch?

Skeleton watch, eli luurankokello, on kello jossa koneisto on osa kellon näkyvää muotoilua. Tavallisen peittävän kellotaulun sijaan luurankokellon taulu on avoin ja voit sen läpi voit seurata koneiston toimintaa. Koneiston tekniikka antaa kellolle persoonallisen ilmeen täynnä yksityiskohtia.